Pero Zenica: Kaindl laminati s autentičnim strukturama površine

05.05.2016 14:44:32
Pero Zenica: Kaindl laminati s autentičnim strukturama površine

Kaindl laminati kombiniraju prirodan izgled klasičnih drvenih dekora sa vidljivim i osjetnim autentičnim strukturama površine.

Kaindl laminati kombiniraju prirodan izgled klasičnih drvenih dekora sa vidljivim i osjetnim autentičnim strukturama površine. Veliki izbor dekora laminata pokriva sva područja primjene: od vikendice do luksuznog penthouse apartmana.

Iza kolekcije "Natural Touch" ("Dodir prirode") tvornice Kaindl skriva se posebna tehnika sinhronizacije, koja tačno podešava površinsku strukturu svakog dekoracijskog otiska. Zbog toga čak i stručnjaci teško mogu primijetiti razliku u odnosu na površinu podne obloge izvedene od pravoga drveta. U prodajnom salonu PERO Enterier možete pronaći slijedeće dekore: bukva, hrast, svijetli hrast, sivi hrast, hrast sienna, orah itd. Podovi izrađeni od ovih laminata prikladni su za okoliš, kao i za klimu prostorije u kojoj su položeni.

Kaindl kao prvi proizvođač laminata i drvenih podova ispunjava i strogo propisane zahtjeve za korištenje naljepnice "Greenguard Indoor Air Quality for Children and School" (to jest, prikladni su za škole i unutarnje prostore u kojima borave djeca i posjeduju jako nizak sadržaj formaldehida).

Velika paleta različitih dizajna i dekora, formata i izgleda površina otvara neslućene mogućnosti i nudi široko polje iskazivanja kreativnosti, i to ne samo arhitektama i obrtnicima. Montaža pomoću jedinstveno izvedenih "klip" sistema i profila obavlja se alatima koje svi imamo u kući; to olakšava posao i krajnjim korisnicima laminata te im daje mogućnost da se i sami prihvate posla.

Karakteristike Kaindl laminata:

  • Autentične površinske strukture
  • Veliki izbor dekora i ploča
  • "GREENGUARD" certifikat
  • Pogodno za privatne kuće i javne zgrade
  • Lako se postavlja bez ljepila zahvaljujući Kaindl LOC sistemu
  • Pogodno za upotrebu s podnim grijanjem

Svaki detalj se osjeća. Svaki god je jedinstven. Struktura zrna je upravo ista kao drvo. Osjetite prirodnost drveta u kombinaciji sa svim prednostima klasičnog laminata. Kaindl Natural Touch ujedinjuje dodir i vid postižući apsolutnu harmoniju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo