Dani Heliosa u PERU!

21.06.2017 08:16:58
Dani Heliosa u PERU!

Od srijede 21.06. do nedjelje 25.06.2017. godine ove dvije kompanije će pod zajedničkim sloganom "PERO i Helios misle na Vas!"

Centar za gradnju i uređenje doma "PERO" Zenica d.o.o. u saradnji sa kompanijom "HELIOS BH" d.o.o. Čapljina organizuje "Dane Heliosa u PERU" koji će se održavati u Prodajnom centru PERO u Zenici.

Od srijede 21.06. do nedjelje 25.06.2017. godine ove dvije kompanije će pod zajedničkim sloganom "PERO i Helios misle na Vas!" pružiti niz pogodnosti za svoje kupce, majstore, ali i sve zainteresovane posjetioce.

Kupce očekuje akcija od 10 ili 20% na kompletan asortiman Helios i Zvezda boja i lakova, ali i Helios info pult za savjetodavnu pomoć o primjeni Helios i Zvezda proizvoda.

Ukoliko ste planirali renoviranje ili krečenje Vašeg doma, restauraciju nekog komada namještaja ili farbanje stolarije iskoristite akcijske popuste već sutra jer "Helios i PERO misle na Vas!"

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo