Ostvarite popuste sa Debit MasterCard karticom UniCredit Bank

01.06.2016 09:01:43
Ostvarite popuste sa Debit MasterCard karticom UniCredit Bank

10% popusta na sve artikle na HIFA GROUP benzinskim pumpama, u CM cosmetic marketima, a srijedom i u svim BINGO trgovinama.

UniCredit Bank, u saradnji sa svojim partnerima, nagrađuje klijente sa 10% popusta za plaćanje Debit MasterCard karticom u periodu od 01.06. do 31.07.2016. Popuste je moguće ostvariti na HIFA GROUP benzinskim pumpama, u CM cosmetic marketima i BINGO trgovinama. Na HIFA GROUP benzinskim pumpama i u CM cosmetic marketima popust od 10% moguće je ostvariti svaki dan tokom trajanja kampanje, dok je popust od 10% u BINGO trgovinama moguće ostvariti svake srijede tokom trajanja kampanje. Popusti važe za sva prodajna mjesta navedenih partnera (osim HIFA PETROL benzinske pumpe Rajlovac, Zabrđe bb, Sarajevo i benzinske pumpe HIFA BENZ Travnik) i za sve artikle, bez obzira na iznos transakcije.

Omogućavanjem ovih popusta UniCredit Bank i MasterCard žele nagraditi povjerenje svojih klijenata.

UniCredit Bank zamijenila je dosadašnje Maestro i Visa Electron debitne kartice sa novom Debit MasterCard karticom. Nova kartica je tehnološki naprednija i korisnicima pruža više mogućnosti, u vidu jednostavnijeg i bržeg plaćanja putem beskontaktne tehnologije. Dodatno, Debit MasterCard kartica štedi vrijeme direktnim plaćanjem na prodajnim mjestima bez potrebe za prethodnim podizanjem gotovine na bankomatu/šalteru banke, smanjuje rizik nošenja gotovine, jer se izgubljena kartica može odmah blokirati i osigurana je od zloupotrebe i omogućava jednostavniju kontrolu troškova putem mjesečnog izvoda na računu ili uvidom u stanje na računu u svakom trenutku putem bankomata UniCredit Bank ili m-ba/ e-ba usluge.

Dodatne prednosti Debit MasterCard kartice su: isplata gotovine bez naknade u inozemstvu na više od 19.000 bankomata članica Grupe UniCredit za korisnike JES! Paket računa, uplata sredstava na račun putem uplatno-isplatnih bankomata UniCredit Bank, kupovina GSM prepaid dopuna/bonova na bankomatima UniCredit Bank i drugih banaka koje su omogućile ovu mogućnost, kupovina proizvoda i usluga bez naknade plaćanjem na POS terminalima u zemlji s istaknutim znakom brenda kartice.

Više informacija moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, na web stranici www.unicredit.ba, ili putem besplatnog info telefona 080 081 051.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo