CPE - 20% popusta u ovoj sedmici na sve kurseve njemačkog jezika

05.09.2016 12:09:23
CPE - 20% popusta u ovoj sedmici na sve kurseve njemačkog jezika

Učenje stranog jezika, kao i usvajanje bilo kojeg novog znanja ili vještine ne poznaje ograničenja dobnim granicama.

20 % popusta u ovoj sedmici na sve kurseve njemačkog jezika - Više znanja za manje para

Učenje stranog jezika, kao i usvajanje bilo kojeg novog znanja ili vještine ne poznaje ograničenja dobnim granicama. Upravo zbog toga, naš je nastavni plan i program prilagođen svim uzrastima polaznika i utemeljen je na najsavremenijim svjetskim metodama, koje osim usvajanja jezika uključuju i približavanje kulture naroda čiji se jezik uči. Istaknuti stručni tim mladih profesora na pristupačan, inovativan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku. U našoj nastavi osim udžbenika renomiranih stranih izdavača koristimo i savremena pomagala i druge dodatne materijale čime se trudimo učiniti proces učenja zanimljivim i zabavnim.

Za više informacija o nama, kao i detaljima svih kurseva posjetite www.cpe.ba

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme!

Popust vrijedi do petka, 09.09.2016. do 17h, za sve kurseve njemačkog jezika u CPE Sarajevo i CPE Tuzla, a ostvaruje se isključivo uplatom kompletnog iznosa cijene za kurs (popust nije moguće iskoristiti plaćanjem na rate).

PODIJELI:
TAGOVI: cpe popust kurs njemački jezik

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo