Partner MKF započela edukativnu kampanju "Mudro do kredita"

06.10.2016 15:08:31
Partner MKF započela edukativnu kampanju 'Mudro do kredita'

Radi se o edukativnoj kampanji čiji je pokrovitelj Mikrofinansijski centar (MFC) – međunarodna organizacija iz Varšave.

Partner mikrokreditna fondacija je zvanično započela treću po redu kampanju “Mudro do kredita".

Radi se o edukativnoj kampanji čiji je pokrovitelj Mikrofinansijski centar (MFC) – međunarodna organizacija iz Varšave, koja promoviše međunarodne standarde zaštite klijenata i finansijske edukacije. Kampanja se sprovodi u 15 država i traje u periodu od 01.10. do 31.10. 2016. godine.

Države koje učestvuju u kampanji su: Armenija, Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Francuska, Gruzija, Grčka, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Moldavija, Srbija, Rumunija, Tadžikistan i Ukrajina. Kampanja „Mudro do kredita“, objedinjuje jednostavan spisak pitanja koja svaki klijent treba sebi da postavi prije nego što uzme kredit, a sve u cilju da se klijenti razumno i sigurno zadužuju.

"Partner MKF, kao članica Mikrofinansijskog centra (MFC), se i ove godine aktivno uključila u kampanju „Mudro do kredita“. Mi u Partneru, nastojimo da tokom cijele godine, svojim aktivnostima, utičemo na klijente da se razumno i sigurno zadužuju, što je posebno izraženo u mjesecu oktobru. U toku kampanje, Partnerovi uposlenici će aktivno komunicirati sa klijentima, pružajući im savjete na šta treba da obrate pažnju prije nego što podignu kredit. Zahvaljujemo se MFC, na angažovanju i pomoći u realizaciji ovog važnog projekta", izjavio je Senad Sinanović, direktor Partner mikrokreditne fondacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo