Posjeta učenika kompaniji Logosoft

17.11.2016 13:24:50

Kompaniju Logosoft posjetili su učenici 2. razreda Željezničkog školskog centra iz Sarajeva.

Kompaniju Logosoft posjetili su učenici 2. razreda Željezničkog školskog centra iz Sarajeva.

Učenici, podržani predmetnim profesorima, su izrazili želju da svoje stručno osposobljavanje obogate posjetom jednog Internet service providera i sistem integratora. Logosoft su odabrali kao pravo mjesto za njih.

"Zanimljivo predavanje na temu informacija i mreža je održao naš Izvršni direktor za prodaju, usluge i marketing, Damir Dizdarević. Učenicima je prezentiran i novi savremeni Logosoft Data centar, a prezentaciju Data centra i usluga je održao naš Benjamin Bašić, Šef mrežnog odjela. Učenicima su podijeljeni i prigodni pokloni, a prema njihovim reakcijama, u narednim godinama možemo očekivati da se neki od njih pridruže našem mladom i uspješnom timu", ističu iz kompanije Logosoft.

Logosoft, kao društveno odgovorna kompanija, će i u narednom periodu pružati mogućnost zainteresiranim školama da svoje stručne posjete organizuju u njihovim prostorijama i sa njihovim stručnim osobljem.

"Smatramo da ovakve posjete učenicima omogućavaju da steknu širu sliku o stanju na tržištu informacijskih tehnologija i svoje buduće obrazovanje usmjere u ovom pogledu", poručuju iz Logosoft-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo