Fedi gradi proizvodni pogon u krugu Poslovne zone Zenica 1

28.08.2017 14:04:09
Fedi gradi proizvodni pogon u krugu Poslovne zone Zenica 1

Fedi d.o.o. Zenica nastavlja svoju pozitivnu priču ulaganjem od 500.000,00 KM u proizvodno skladišni objekat u krugu Poslovne zone Zenica 1

Fedi d.o.o. Zenica nastavlja svoju pozitivnu priču ulaganjem od 500.000,00 KM u proizvodno skladišni objekat u krugu Poslovne zone Zenica 1.

Primarna djelatnost ove kompanije je uvoz i prodaja Art i Hobby materijala. Sa tradicijom od 10 godina izrasli su u lidera na teritoriji BiH u segmentu repromaterijala za ručne radova. Trenutno raspolažu mrežom od 5  objekata u Zenici, Sarajevu, Tuzli, Mostaru  i centralnim veleprodajnim skladištem u Zenici.

Novom investicijom planiraju da pokrenu vlastitu proizvodnju te unaprijede kapacitete skladištenja i distribucije kako u BiH tako i šire. Fedi tim je sastavljen trenutno od 18 mladih i kreativnih ljudi koji zajednički doprinose  uspjehu ove pozitivne priče te grade pozitivan ambijent i uslove za napredak na svim poljima.

"Novim ulaganjima planiraju zaposliti još 8-10 novih  radnika u toku ove godine.“ poručuju iz ove kompanije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo