Hidro-Kop Banja Luka: 27 godina kvaliteta i profesionalnosti

07.11.2017 13:39:54
Hidro-Kop Banja Luka: 27 godina kvaliteta i profesionalnosti

Hidro-kop je danas lider u oblasti hidrogradnje, a o uspješnom poslovanju svjedoče mnoga priznanja i nagrade.

Osnivač, vlasnik i direktor firme ”Hidro-kop” d.o.o.  g-din Radislav Babić:

Preduzeće Hidro-kop d.o.o. Banja Luka osnovano je u aprilu 1990. godine, kao građevinsko preduzeće na području Bosne i Hercegovine, sa ciljem da se svojim radom, poštovanjem rokova, kvalitetom i  profesionalnošču dokaže na polju građevinarstva i projektovanja, da se plasira u sam vrh građevinske djelatnosti i podstakne konkurenciju, da doprinese ravnomjernijem razvoju i dostizanju određenog nivoa kvaliteta u građevinarskoj djelatnosti uopšte, većoj produktivnosti mladih diplomiranih inženjera, tehničara i zanatlija, koji su dio tima kompanije. Osnovna djelatnost firme predstavlja izvođenje građevinskih radova u oblastima niskogradnje i hidrogradnje.

Specijalizovani su za:

- izgradnju i rekonstrukciju vodovodnih sistema;

- izgradnju hidrograđevinskih objekata;

- izgradnju i rekonstrukciju kanalizacionih sistema;

- izgradnju i rekonstrukciju telekomunikacionih mreža;

- izgradnju i rekonstrukciju toplovoda i gasovoda , te postavljanje ostalih cijevnih instalacija;

- uređenje vanjskih terena (opločenja gradskih trgova, trotoara, uredjenje sportskih terena i slično);

- izgradnja saobraćajnica;

- proizvodnja i ugradnja svih vrsta betona i asfalta.

Hidro-kop d.o.o.  zapošljava 150  radnika i kadrovski je opremljen stručnim osobljem koje posjeduje relevantne licence. Imaju 14 inženjera, te veliki broj građevinskih tehničara i ostalih kvalifikovanih radnika. Različitim stimulansima i nagradama Hidro-kop brine o sopstvenom kadru te neprestalno ulaže u njihovu edukaciju. Preduzeće takođe posjeduje licence, kao i svu građevinsku mehanizaciju, opremu i postrojenja potrebnu za obavljanje pomenutih djelatnisti.

Hidro-kop je danas lider u oblasti hidrogradnje, a o uspješnom poslovanju svjedoče mnoga priznanja i nagrade. Od strane Privredne komore Republike Srpske, proglašeni su za najuspješnije preduzeće u oblasti građevinarstva 2006. godine.

Među prvima su u Republici Srpskoj 2000-te godine prešli na poslovanje po svjetskim standardima, te posjeduje sertifikate ISO 9001:2008 i IQNet 9001 koji su više puta reocjenjivani i potvrđeni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo