Sa Defter Komercom jednostavnije sortiranje kancelarijske dokumentacije

04.12.2017 09:11:35
Sa Defter Komercom jednostavnije sortiranje kancelarijske dokumentacije

Zaposlenik u administraciji prosječno provede 6 sedmica godišnje tražeći dokumente koji nisu na svojem mjestu

Zaposlenik u administraciji prosječno provede 6 sedmica godišnje tražeći dokumente koji nisu na svojem mjestu, a koliko puta odustaje prije nego što ih uopće pronađe?

Papirna poslovna dokumentacija u kompanijama konstantno raste i može predstavljati problem za svaku organizaciju nezavisno od njenog nivoa, pa se savremeni način skladištenja dokumenata pokazuje kao neophodan postupak, kako bi se što efikasnije upravljalo poslovnim prostorom, kao i cjelokupnim procesom rada

Uredno i sistematski složeni dokumenti štede vrijeme u poslovanju i olakšavaju komunikaciju sa kolegama i klijentima. Dobro organizovan i fleksibilan sistem arhiviranja potrebno je razviti, i na tom zadatku radi, kako cijela organizacija tako i svaki pojedinac. Defter Komerc je tu da svojim asortimanom pomogne efikasnijem sortiranju Vaše dokumentacije. Pri odabiru pribora za arhiviranje treba voditi računa da on odgovara namjeni kao i da estetski odgovara enterijeru kancelarije.

Kompanija Defter Komerc u svom asortimanu ima kompletan pribor za arhiviranje dokumentacije, te Vam pruža mogućnost za jednostavno i jeftino sortiranje dokumentacije u registratorima i fasciklama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo