Sponzorstvo

DEFTER-KOMERC d.o.o. Sarajevo podržao djecu KK Ilidža i KK BBY

13.06.2023 09:34:01
defter komerc sponzor kk ilidža kk bby

DEFTER-KOMERC d.o.o. ovaj put je svojim sponzorstvom pomogao odlazak mladih košarkaša na dva pozivna međunarodna turnira u Italiji

Djeca Sarajeva imat će priliku uskoro otputovati na dva međunarodna košarkaška turnira zahvaljujući podršci DEFTER-KOMERC d.o.o. kompaniji sa sjedištem u Sarajevu. Ovaj put su svojim sponzorstvom pomogli odlazak mladih košarkaša na dva pozivna međunarodna turnira u Italiji i to Materu od 18. do 24. juna i Milano od 16. do 19. juna 2023.godine. Tada će mladi košarkaši imati zadovoljstvo i čast da predstave košarkaške klubove KK Ilidža i KK BBY, Sarajevo i BiH kao jedini predstavnicu naše zemlje.

„Koristimo priliku da se zahvalimo ovoj kompaniji na podršci koja mnogo znači“, poručuju iz KK Ilidža.

Podsjećamo, DEFTER-KOMERC d.o.o. nalazi se u Sarajevu i osnovana je 18.07.2001. godine. Bavi se prodajom kancelarijskog materijala, tonera, ketridža, papira, školskih udžbenika, školskog pribora, filmova za fax aparate, ribona, tabulira, medija za pohranu podataka, ading rolne, termo rolne…

Uvoznici su brendova  Luxor (hemijske olovke, flomasteri, markeri, signiri…) i Kangaro (bušilice za papir, heft mašine, municija za heft mašine…).

Artikle kao što su ading rolne, teke, registratori i tabuliri kupuju od domaćih proizvođača, poštujući slogan "Kupujmo domaće".

U sklopu firme DEFTER-KOMERC d.o.o. posluju dvije knjižare koje se nalaze na adresi Safeta Zajke 314 i Azize Šaćirbegović b.b., gdje se nalazi i veleprodaja kancelarijskog materijala.

"Roditelji naših školaraca upravo ovaj i sličan pribor kupuju u Defter – komercu. Hvala još jednom ovoj kompaniji u naše i u ime naših roditelja i košarkaša", navode iz KK Ilidža

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme