REMA TRADE nudi visoko kvalitetnu profesionalnu opremu za ugostiteljstvo

05.01.2018 15:32:28
REMA TRADE nudi visoko kvalitetnu profesionalnu opremu za ugostiteljstvo

Kao rezultat dogogodišnjeg iskustva na lokalnom i regionalnom tržištu, REMA TRADE nudi visoko kvalitetnu profesionalnu opremu za ugostiteljstvo.

Preduzeće REMA TRADE osnovano je 1993. godine u Laktašima. Kao rezultat dogogodišnjeg iskustva i aktivnog prisustva na lokalnom i regionalnom tržištu, REMA TRADE nudi visoko kvalitetnu profesionalnu opremu za ugostiteljstvo, te vrhunsku uslugu kada je u pitanju prodaja, montaža, servisiranje profesionalne opreme za ugostiteljstvo i mesarstvo.

Pored opreme nudi vam i usluge projektovanja, konsaltinga i obuku radnog osoblja. U toku dugogodišnjeg rada glavni moto preduzeća je zadovoljan poslovni partner, a kako se do sada pokazalo, kupovinom profesionalne opreme u REMA TRADE-u saradnja tek počinje.

Iz preduzeća REMA TRADE pozivaju Vas da iz posjetite u njihovom prodajnom objektu gdje se nalazi izložbeni salon u kom kupci i partneri mogu pogledati kako izgleda oprema koju smatraju interesantnom.

Komercijalisti preduzeća REMA TRADE su Vam dostupni svaki radni dan, te Vam nude tehničku podršku za sve proizvode iz svoje ponude.

Široku paletu proizvoda koje u REMA TRADE-u nude svrstali su u tri osnovne grupe proizvoda: oprema za ugostiteljstvo, sitni ugostiteljski inventar i mesarska oprema. Međutim, imajući u vidu uopštenost i širinu ove podjele, radi što bolje prezentacije prodajnog programa, proizvode su razvrstali u nekoliko kategorija:

  • kuhinjska oprema
  • oprema za pizzerije, fast food i slastičarne
  • oprema za mesnice
  • oprema za kaffe barove
  • oprema za vešeraj
  • sitni inventar.

"S obzirom da je jedan od ciljeva preduzeća da u svakom momentu naša ponuda bude kompletna i kvalitetna, trudimo se da pratimo proizvodne programe tržišta, te da u svoj prodajni program uvrštavamo  nova i napredna rješenja vezana za ugostiteljstvo", ističu iz preduzeća REMA TRADE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo