VarioCooking Center® - pravo kuhanje u novom svijetu kuharstva

29.11.2019 15:05:56

Profesionalni kuhar na manjem prostoru može lako da se posveti svim kulinarskim tajnama.

U opuštenoj i prijatnoj atmosferi firma Rema trade d.o.o. prezentovala je svojim gostima VCC Rational aparat.

"To je ujedno bila i završna Rational prezentacija za ovu godinu u našem prodajnom salonu, pa smo dan završili druženjem sa regionalnim šefom Rational-a Tomislav Anđelić sumirajući izvanredne rezultate ovogodišnje saradnje sa Rational-om", ističu iz Rema trade-a

Profesionalni kuhar na manjem prostoru može lako da se posveti svim kulinarskim tajnama.

RATIONAL sa novim VarioCooking Center®-om predstavlja novu svjetsku senzaciju: to je pravo kuhanje u novom svijetu kuharstva

Široka primenjljivost i fleksibilonost višenamjenskih kipera na manjem prostoru sa najvećom mogućom brzinom. Ova dugo očekivana mogućnost profesionalnih kuhara sada je postala stvarnost. Sa novim VarioCooking Center®-om Rational nudi potpuno novi i revolucionarni koncept za profesionalne kuhinje. Kuhar se oslobađa stresa i rutinskog rada i u centar rada stavlja kreativnost i zadovoljne goste. Bezbroj zadataka i odgovornosti u isto vrijeme donosi i mogućnosti za greške. Svi ovi razlozi se odražavaju na kvalitet hrane. Kreativnost i pažnja na odlučujuće detalje u većini slučajeva može biti ograničena zbog tehničkih neispravnosti tradicionalne opreme i aparata. Kuhar ne radi ono što želi, već samo ono što je moguće.

Ti dani su sada prošlost uz VarioCookingCenter kuhanje će ponovo biti raznovrsno, kreativno, jednostavno i 50% brže. U modernim profesionalnim kuhinjama multifunkcionalni VarioCookingCenter može lako da smanji prostor za kotao, kipper, fritezu, ekspres lonac, šerpe i lonce.

Kraće vrijeme zagrijavanja, pripreme hrane, hlađenja, paralelna priprema hrane bez prenošenja mirisa i ukusa sa jedne na drugu, čišćenje u nekoliko sekundi i jednostavnost VarioCooking Center®-a oslobađa kuhara svakodnevne rutine.

VarioBoost® System – jednostavno brže

VarioBoost® je potpuno novi system za prenos toplote. S tim sistemom prenosa temperature VarioCookingCenter ima dovoljno rezervi za fleksibilnu upotrebu i omogućava 50% brže pripremanje hrane čak i u velikim količinama, pored toga on isporučuje onoliko energije koliko je potrebna za određenu količinu hrane.

VarioCooking Control® – Izbaberite hranu koja je završena!

Normalno podešavanje temperature, vremena i kontinuirano praćenje je sada potpuno nepotrebno. Kroz prikaz simbola izaberite vrstu namirnica koju želite da pripremate. VarioCooking Control® samostalno prepoznaje specifičnosti proizvoda, veličinu i količinu punjenja. Vrijeme pripreme se automatski određuje i stalno se prilagođava hrani. VarioCooking Center® je veoma lak za upotrebu, samo izaberemo vrstu hrane, pritisnemo dugme i kraj.

  • VarioCooking Center® je napravljen u veličinama i verzijama za svaku kuhinju
  • VarioCooking Center 112 – 2 x 14 litara tiganj, od 50 obroka na dan
  • VarioCooking Center MULTIFICIENCY® 112T - 2 x 14 litara tiganj, od 30 obroka na dan
  • VarioCooking Center MULTIFICIENCY® 112L - 2 x 25 litara tiganj, od 50 do 100 obroka na dan 
  • VarioCooking Center 211 – 100 litara tiganj, od 100 obroka na dan
  • VarioCooking Center 311 – 150 litara tiganj, od 200 obroka na dan

Pogledajte video prezentaciju VarioCooking Center®-a

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo