I Vi možete biti dio uspješne priče kompanije Right Copy

27.08.2018 12:43:36

Ova kompanija bilježi značajan rast poslovanja. Obirom da je najavljena prodaja iste, i sami možete da budete dio njihovog uspjeha.

Right Copy digitalni studio i print shop Vam nudi širok dijapazon poklona, dekorativnih proizvoda za Vaše prostore, promo materijale i izradu vizuelne komunikacije.

Ova kompanija u svojoj ponudi ima proširen asortiman PVC vizit karti sa vrlo atraktivnim pjeskarenim karticama i širok dijapazon pozivnica za različite svečanosti.

Fotoknjige su mnogo ljepši i elegantniji način čuvanja uspomena od običnih albuma sa najlonskim pregradama. A imaju vrlo prihvatljiv odnos cijene i kvaliteta.

Pored visit karti u svojoj ponudi imaju rezane pjeskarene folije koje omogućavaju veoma uočljive i elegantne produkte koji ostavljaju izuzetno pozitivan utisak na posmatrače. Kreacije ove vrste graniče sa umjetničkim dojmovima.

Takodje nude oslikavanje na canvas (slikarsko platno) koje daje potpuno novu dimenziju uređenju kućnog i poslovnog enterijera. Stari ili moderni majstori slikarstva ili atraktivne fotografije, sve je to sad moguće unijeti na zidove u vašu dnevnu sobu po vrlo prihvatljivim cijenama.

Sublimacioni printeri omogućavaju print na staklo koje u kombinaciji sa pozadinskim ili prednjim svjetlom može jaftin proizvod pretvoriti u izvanredan ukras u stanu ili na poslu, a UV printeri daju život običnom komadu drvene plohe  pomoću atraktivne i zanimljive slike.

Također i gel maske za mobitele doprinose ljepoti Vašeg uređaja printom na svojoj površini.

Ovo je samo mali izvod iz asortimana proizvoda koje je moguće realizovati u Right copy digitalnom studiju.

Kako je poslovni portal Akta.ba nedavno pisao neki od njihovh klijenata su: Turski kulturni centar, Nogometni savez BiH, Centar za edukaciju sudija i tužilaca, Biblioteka grada Sarajeva, Ekonomski fakultet, Forum Bosna, HKD Napredak, te škole kao što su Prva gimnazija, Bošnjačka gimnazija, Dom Bjelave, Ugostiteljsko-turistička škola itd

Ova kompanija bilježi značajan rast poslovanja. Obirom da je najavljena prodaja iste, i sami možete da budete dio njihovog uspjeha.

U slučaju da ste jedan od potencijalnih kupaca, više informacija mozete dobiti na upit  na broj tel: 061 211 541 ili putem emaila nihad@rightcopy.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo