Predstavljamo

Almy Grupacija: Kompanija koja postavlja više standarde

Almy Grupaciju čini šest preduzeća izraslih iz preduzeća Almy d.o.o. koja broje preko 800 zaposlenih.

09.12.2013 15:23:22 / Izvor: eKapija.ba

Almy Grupacija poznata je u poslovnim krugovima u BiH, ali i izvan granica naše države. U njoj je u više različitih djelatnosti i organizacionih djelova zaposleno preko 800 radnika u Zenici, Zavidovićima i Sarajevu. U sastavu firme su proizvodni kapaciteti u naselju Lipice kod Vranduka, na području Zeničke općine, betonska baza u Zenici, Zavidovićima i Sarajevu, asfaltna baza u Begov Hanu, općina Zepče, proizvodnja Alu&Pvc stolarije u Zavidovićima, moderni kamioni za prijevoz roba na bosanskohercegovačkim i stranim tržištima, 4 savremeno opremljene benzinske pumpe u naselju Pečuj, na ulazu u Zenicu a uz magistralni put Zenica - Sarajevo i u Zavidovićima sa pratećim objektima, zatim veliki skladišni prostori kao i veleprodajni i maloprodajni objekti u Zenici, Nemili, Zavidovićima i Sarajevu.

U sastavu firme nalazi se i moćna mehanizacija koja broji oko 100 transportnih jedinica, 40 građevinskih mašina i građevinskih kranova, 20 manjih komercijalnih vozila i kombija, mehanizacija za nisko i visokogradnju, kao i za održavanje i izgradnju putne mreže svih vrsta.

ALMY GRUPACIJU čini šest preduzeća izraslih iz preduzeća Almy d.o.o. koja broje preko 800 zaposlenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo