Proslava desetog rođendana BBI Centra

09.04.2019 09:11:04

BBI Centar je sa poslovnim partnerima, saradnicima i dragim prijateljima proslavio deset godina uspješne saradnje i prijateljstva.

BBI Centar je u petak sa svojim poslovnim partnerima, saradnicima i dragim prijateljima, u prelijepom ambijentu Hotela Hills, proslavio deset godina uspješne saradnje i prijateljstva.

"Naš BBI Centar je sada veliki, ima deset godina, a neki će reći da je uvijek bio veliki. Hvala što ste svojim prisustvom uveličali naš veliki jubilej", poručili su iz BBI Centra.

Podsjećamo, U BBI Centru možete posjetiti prodajne prostore poznatih robnih marki, među kojima su i oni koji prvi put stižu na bh. tržište. Dio BBI Centra su i moderne i sofisticirane uredske prostorije koje se protežu do 10 sprata.

U okviru jedinstvenog prostora u samom središtu grada možete posjetiti supermarket, salon ljepote, frizerski salon, dječiju igraonicu, prodajne prostore poznatih robnih marki, uživati u specijalitetima u restoranu, napraviti pauzu uz slatko i slano u Food Courtu, te se osvježiti u cafeima.

Za vrijeme posjete Centru, Vaš automobil možete ostaviti na jednom od 479 parking mjesta sa video nadzorom, smještenih na tri podzemne etaže.

Kada Vas prodje shopping groznica i želite uživati vani, Trg ispred BBI Centra površine oko 5.500 m2, idealna je prilika za odmor na otvorenom, jer je u potpunosti opremljen urbanim mobilijarom (klupe za sjedenje, žardinjere sa cvijećem, osvjetljenje, fontana).

Trg je mjesto susreta građana Sarajeva gdje se u organizaciji BBI Centra, ali i drugih organizacija, održavaju umjetnički performansi, dječije igraonice i radionice, koncerti, promocije, sportska natjecanja itd.

Za izgradnju i koncept BBI Centra zaslužan je investitor BBI Real Estate d.o.o. Sarajevo, čiji su osnivači Islamic Development Bank (99,97%), te Bosna Bank International d.d. Sarajevo (0,03%).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo