Trebate savršen spoj kreativnosti, energije, komunikacije i jasnoće?

06.12.2019 09:02:07
Trebate savršen spoj kreativnosti, energije, komunikacije i jasnoće?

Recimo ovako: UpTrend Marketing Solutions je vaš odgovor.

UpTrend Marketing Solutions kreativna su reklamna kompanija koja se bavi marketinškim kampanjama, video produkcijom, kreativnim dizajnom, digitalnim oglasima i brendiranjem (da nabrojimo nekoliko).

Web dizajn

Njihovi cool i talentirani dizajneri prepoznaju činjenicu da su upotrebljivost, funkcionalnost i vizualizacija 3 najvažnija faktora.

Stvaranje sadržaja

Bilo da se radi o sadržaju web stranica, mrežama društvenih medija ili publikacijama, tu su za upravljanje cijelim procesom i pružanje cjelovitih smjernica.

Brendiranje

Brendiranje je marketinška strategija koja uključuje stvaranje diferenciranih imena i slika radi uspostavljanja prisutnosti u svijesti potrošača.

PR

Izgradnja dobrih odnosa s javnošću je dugoročan proces. Tu su da vam pomognu u kreiranju godišnje komunikacijske strategije, pisanju informativnih / sponzorisanih članaka, suradnji s medijima, pisanju publikacija i reklama, razvoju krizne komunikacijske strategije i mnogim drugim uslugama vezanim za vašu komunikaciju usmjerenu prema javnosti ili unutar same organizacije.

Dizajn

Različite vrste poslovanja, u gotovo svakom području, možete  računati na njih zbog usluga grafičkog dizajna koji su sveobuhvatni i daju istinsku vrijednost.

SEO

SEO je marketinška disciplina usredotočena na povećanje vidljivosti u organskim (neplaćenim) rezultatima pretraživača Google .

3D modeliranje i animacija

Mogućnosti koje nudi 3D animacija široko su i primjenjive na gotovo sva područja; jedino je pitanje kako biti maštovit. U UpTrendu smo tu da prilagodimo sve procese prema vašim specifičnim potrebama.

Kupovina medija

Tražite pravi način da vaš proizvod ili uslugu vide vaši potencijalni kupci ili želite obavijestiti javnost da imate novi proizvod ili uslugu? Mogu vam pomoći u stvaranju najbolje strategije za pozicioniranje vašeg oglasa na TV-u, radiju, OOH-u, štampanim i mrežnim medijima.

Google oglašavanje

Stvaraju profesionalno napisane i osobno dizajnirane oglase koje zatim prikazuju putem Google mreže; ovo garantuje ciljanje vaših potencijalnih kupaca.

Društveni mediji

Up Trend tim za društvene medije usredotočen je na postavljanje vaše kompanije na superiorni položaj, s ciljem poboljšanja komunikacije između vas i vaših kupaca.

Viber kampanje

Podržite svoje kampanje promotivnim paketima naljepnica! S vama će raditi na dizajnu kako bi Viberu donijeli zabavan, živopisan izraz vašeg brenda s isključivo dizajniranim paketima naljepnica.

Event Management

Organizovanje konferencije za novinare, promoviranje novog proizvoda ili usluge, otvaranje nove poslovne zgrade ili proslava godišnjice vaše kompanije? Nude vam najbolje koncepte i ideje koji će oduševiti vas i sve prisutne i to će zaista biti događaj kojeg se morate sjetiti.

Znati kako uložiti svoj novac u oglašavanje može biti teško, UpTrendu vam pružam alate za oglašavanje i marketing koji jamči da privučete korisnike koji su zainteresirani za kupnju vaših proizvoda / korištenje vaših usluga.

Recimo ovako: UpTrend Marketing Solutions je vaš odgovor.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo