OBAVJEŠTENJE Centrotrans-a

13.04.2020 12:20:29
OBAVJEŠTENJE Centrotrans-a

Svi putnici koji imaju povratne Centrotrans autobuske karte, a koje važe u međunarodnom ili međugradskom prevozu Centrotransa, iste će ostati validne.

Svi putnici koji imaju povratne Centrotrans autobuske karte, a koje važe u međunarodnom ili međugradskom prevozu Centrotransa, iste će ostati validne do uspostave redovnog prevoza, odnosno do datuma kada ponovo počnu saobraćati.

Nakon uspostave redovnog autobuskog saobraćaja karte će imati dodatnu vrijednost u narednih 30 dana, a u opravdanim slučajevima i duže. Da bi putnici ostvarili svoje pravo korištenja već kupljene karte potrebno je da se javite putem maila autobuskastanica@centrotrans.com u roku od 30 dana nakon uspostve prevoza.

Početak saobraćanja na svim međunarodnim i međugradskim linijama će biti poznat kada to dozvoli Vlada BiH i odredišne države ili države tranzita, odnosno kada se za to steknu potrebni uslovi o čemu ćete biti naknadno obaviješteni.

Budite pažljivi, solidarni, pazite na sebe i druge, pridržavajte se instrukcija nadležnih institucija kako bismo se što prije vratili normalnim životnim obavezama i tokovima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo