Slušajte Narodni radio u Sarajevu na frekvenciji 105.2 FM

21.08.2020 09:47:52
Slušajte Narodni radio u Sarajevu na frekvenciji 105.2 FM

Prošlog mjeseca TNT grupacija u rad je pustila dva nova radija u Sarajevu, TNT radio Sarajevo i Narodni radio Sarajevo.

Prošlog mjeseca TNT grupacija u rad je pustila dva nova radija u Sarajevu, TNT radio Sarajevo i Narodni radio Sarajevo.

Narodni radio Sarajevo oduševit će vas sa zabavnim sadržajem koji pušta svojim slušateljima 24 sata dnevno. Pažljivo odabrana muzika, uz kratke lokalne vijesti i informacije s područja Sarajeva i okolice glavna su odlika Narodnog radija.

"Smatramo da je glavna stvar koju slušatelji žele na radiju upravo muzika, stoga smo i orijentirani da puštamo samo najveće hitove i ne opterećujemo svoje slušatelje reklamama ili vijestima svakih 5 minuta", ističu sa Narodnog radija.

Osim muzike, koja je temeljni sadržaj radio stanica TNT grupacije, na Narodnom radiju Sarajevo možete pronaći zabavne i kreativne reklame te vijesti s lokalnog područja. Zbog više stanica u raznim dijelovima BiH, u mogućnosti su svojim slušateljima puštati isključivo one vijesti koje ih zanimaju te novosti ili obavijesti s njihovog područja.

Narodni radio Sarajevo možete slušati na frekvenciji 105.20 fm ili online na web stranici ili android aplikaciji. Naravno, možete vidjeti i playlistu i uživo pratiti pjesme uz koje plešete i pjevate.

Potraži streamove Narodnog radija za sve gradove.

"Najbolji hitovi koje volite uvijek sviraju 24 sata, a i malo pričamo, zato slobodno pojačajte radio i uživajte gdje god bili", poručuju sa Narodnog radija.

Osim muzike, na Narodnom radiju očekuje vas i razni drugi zabavni i kreativni sadržaj. Ne smijemo zaboraviti spomenuti ni česte nagradne igre, putem kojih redovno daruju svoje slušatelje.

Narodni Radio je jedan od popularnijih radijskih brendova u BiH koji djeluju u okviru TNT Grupacije koju čine dva radijska brenda različitih formata, TNT Radio i Narodni radio, sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli, Zenici i Sarajevu, četiri tematske televizije i news portal.

Sedmični doseg medija TNT Grupacije je oko 2.2 miliona ljudi u Bosni i Hercegovini, dijaspori i regionu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo