Uz kafu uživajte i u ukusnim slasticama u Caribou Coffeu

04.02.2021 08:40:29
Uz kafu uživajte i u ukusnim slasticama u Caribou Coffeu

U Caribou Caffeu možete naručiti proizvode poput moche, latte kafe, ručno rađenih osvježavajućih napitaka.

U Caribou Caffeu možete naručiti proizvode poput moche, latte kafe, ručno rađenih osvježavajućih napitaka. Koriste se organski proizvodi, poput 100 posto arabica kafe. Osim toga, klijent može tražiti low fat i sugar free proizvode, te uživati u pravoj topljenoj čokoladi i sirupima bez šećera.

Osim ukusnih i zdravih napitaka u Caribou Caffeu možete uživati i u raznovrsnoj ponudi hrane, koja uključuje vrhunske sendviče, peciva i grickalice

A za sve vas koji volite uživati u desertu sa kafom, u Caribou Coffee spremili su i mnogo ukusnih slastica u saradnji sa Mrvica Cafe Pekarom.

Svi koji žele posjetiti ovaj jedinstveni caffee, probati navedene proizvode i uživati samo u najkvalitetnijim i zdravijim namirnicama mogu ga pronaći na adresi Fra Filipa Lastrića 2 u Sarajevu. A uskoro se očekuje i otvaranje novog Caribou coffee koji će se nalaziti na Ilidži u ulici Dr. Mustafe Pintola bb, prekoputa Općine Ilidža.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana