Uzmite kratki predah i posjetite Neum i apartmane MATE!

25.06.2021 11:07:16

Apartmani MATE nude smještaj u tri nova, komforna i moderno opremljena apartmana s balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na more

Jeste li već isplanirali idealan odmor?

  • Želite li prvu jutarnju kavu popiti uz očaravajući pogled na more prošarano prvim jutarnjim zrakama sunca?
  • Želite li uživati u nezaboravnim zalascima sunca, zvukovima galebova i mirisu mora?

Imamo prijedlog za Vas: Apartmani MATE

Apartmani MATE nude smještaj u tri nova, komforna i moderno opremljena apartmana s balkonima s kojih se pruža prekrasan panoramski pogled na more, na cijeli neumski zaljev te poluotok Pelješac. Apartmani su prostrani, prozračni, prepuni svjetlosti i sigurni smo da će Vam pružiti svu udobnost da se opustite i uživate u zasluženom odmoru. Smješteni su dovoljno daleko od centra i gužve kako biste imali privatnost, a opet dovoljno blizu kako biste mogli uživati u pravom morskom ugođaju.

Ukoliko ste u potrazi za savršenom destinacijom za obiteljski odmor na moru tokom kojeg ćete apsolutno zaboraviti na svakodnevne brige i obveze - javite nam se i dopustite apartmanima MATE da postanu Vaš dom daleko od doma.

  • Detaljnije informacije o apartmanima MATE, kao i fotogaleriju možete vidjeti na linku: APARTMANI MATE

Ponedjeljak je idealan dan za pripremanje planova za nadolazeći vikend, zar ne? Pred nama je lijep vikend, prognoza kaže pravi ljetni - uzmite kratki predah i posjetite Neum i apartmane MATE!

Odmor je idealna prilika za čitanje knjige kojoj se niste uspjeli posvetiti u svakodnevici - imamo rješenje i za to: nema potrebe da nosite svoju literaturu, možete posuditi knjigu za čitanje tijekom boravka.

Prijedlog za čitanje

ELON MUSK

KAKO MILIJARDER I ČELNIK SPACEXA I TESLE OBLIKUJE NAŠU BUDUĆNOST

Knjiga prati život Elona Muska od djetinjstva do vremena provedenog u Zip2 i PayPalu, a zatim u SpaceX, Tesli i SolarCityu. U knjizi je Vance razgovarao s Muskom, suradnicima i onima koji su bili s njim u najvažnijim trenucima njegova života.

Autor pruža nenadmašan pogled na izvanredan život najdjelotvornijeg poduzetnika našega doba. Knjiga oslikava portret složenog čovjeka koji je obnovio američku industriju i potaknuo nove razine inovacije - od PayPala do Tesle, SpaceXa i SolarCity - nadilaženja poteškoća, zarađivanja milijardi i stvaranja mnogih neprijatelja na putu.

SHOE DOG

MEMOARI OSNIVAČA NIKEA

Sve je počelo klasičnim trenutkom prekretnice u životu. S dvadeset četiri godine, putujući Azijom, Europom i Afrikom, hrvajući se s životnim pitanjima, Knight odluči da je nekonvencionalni put jedini put za njega. Umjesto da radi za neku veliku korporaciju, on će stvoriti nešto svoje, nešto novo, dinamično, drukčije.

Knight detaljno opisuje mnoštvo zastrašujućih rizika s kojima se na svom putu suočio, obeshrabrujuće prepreke, nemilosrdne konkurente, sve one koji nisu vjerovali u njega ili su ga mrzili, neprijateljski nastrojene bankare, ali i mnoštvo svojih senzacionalnih trijumfa i teških pobjeda.

Za dodatne informacije, budite slobodni kontaktirati Nakladu MATE.

Hvala Vam na čitanju i srdačan pozdrav,

Naklada MATE d.o.o.

Tina Ujevića bb, 88390 Neum, Bosna i Hercegovina

Tel.+387 36 885 057; fax.+387 36 885 057

Mob. +387 63 472 847

www.naklada-mate.ba  |  naklada.mate@infoneum.com

 

 

 

 

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: apartmani MATE Naklada Mate

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana