Posebna ponuda za boravak u Regent Hotelu – Porto Montenegro

01.10.2021 13:33:30

40% popusta za državljane i rezidente Bosne i Hercegovine i ex-Yu regije za vikend predah, duži odmor ili smještaj tokom izbora investicije.

Posebna ponuda za boravak u Regent Hotelu – Porto Montenegro

Uz ponudu "Luksuz na vašem pragu" koja obuhvata 40% popusta za državljane i rezidente Bosne i Hercegovine i ex-Yu regije za vikend predah, duži odmor ili smještaj tokom izbora investicije je logičan izbor koji ne mora da se planira previše unapred.

Porto Montenegro, nautičko naselje i marina za mega jahte je lifestyle, modna, event i odmorišna adresa onih koji život kroje po svojoj mjeri. Destinacija koja se može pohvaliti jedinom DIOR radnjom u regiji, kosmopolitskom atmosferom u rangu Monte Carla redovno puni naslovnice i stupce najeminentnijih svjetskih lifestyle i biznis medija kao primjer uspjeha luksuzne cjelogodišnje destinacije.

Pogled na marinu, more i obronke Boke Kotorske iz svakog kutka hotela, srdačna usluga po mjeri gosta i gastronomska priča koja se ne može adekvatno ispričati već samo iskusiti.

Wellness ponuda sumirana je u listi pažljivo osmišljenih tretmana a kruniše je jedinstvena Spa Privée koji obuhvata zakup Spa centra za do 4 osobe od 21:00 – 00:00 časova.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Porto Montenegro vikend odmor

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana