Posebna ponuda Regent Hotela u Porto Montenegru: Luksuz na vašem pragu

18.10.2021 13:56:34
Luksuz na vašem pragu u Portu Montenegro

Posebna ponuda Regent Hotela u Porto Montenegru za rezidente Bosne i Hercegovine i zemalja regiona – „Luksuz na vašem pragu“

Posebna ponuda Regent Hotela u Porto Montenegru za rezidente Bosne i Hercegovine i zemalja regiona – „Luksuz na vašem pragu“

Otvoren svih 365 dana u godini, hotel Regent Porto Montenegro je srce Porto Montenegro-a i kao "najveći brod" u marini garantuje spektakularan boravak. Uz ponudu Luksuz na vašem pragukoja obuhvata 40% popusta za državljane i rezidente ex-Yu regije, možete uživati u vikend predahu, dužem odmoru ili smještaju. Imate priliku i birati investiciju dok boravite u Regent hotelu a uz minimalno planiranje.

Porto Montenegro, nautičko naselje i marina za mega jahte je lifestyle, modna, event i odmorišna adresa onih koji život kroje po svojoj mjeri. Destinacija koja se može pohvaliti jedinom DIOR radnjom u regiji, kosmopolitskom atmosferom u rangu Monte Carla redovno puni naslovnice i stupce najeminentnijih svjetskih lifestyle i biznis medija kao primjer uspjeha luksuzne cjelogodišnje destinacije.

Pogled na marinu, more i obronke Boke Kotorske iz svakog kutka hotela, srdačna usluga po mjeri gosta i gastronomska priča koja se ne može adekvatno ispričati već samo iskusiti 2015. je hotelski restoran odvela na listu 15 najboljih hotelskih restorana na svijetu. Wellness ponuda sumirana je u listi pažljivo osmišljenih tretmana a kruniše je jedinstvena Spa Privée koji obuhvata zakup Spa centra za do 4 osobe od 21:00 – 00:00 časova.

Arhitekturom podsjećajući na palate Boke Kotorske, a dizajnom kreiranim da pruži utisak boravka na "luksuznoj jahti", ovaj diskretan div svjetskog turizma nikog ne ostavlja ravnodušnim. Preko 30 međunarodnih nagrada i vanvremenska elegancija su parametri po kojima najeminentniji turistički mediji, tur operatori prepoznaju hotel. Svaki pedalj 175 soba, 5 restorana, 4 bazena, 3 kongresne dvorane nosi nautički pečat i izraz jakog karaktera.

Skoro filigranski brušena verzija nepretencioznog luksuza najbolje opisuje ovaj vanvremenski hotel u kojem se može očekivati da se dobrodošlica uputi na nekom stranom jeziku međutim čuje se samo srdačno "dobar dan". 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana