Rezervišite smještaj u Hotelu Krone uz posebne cijene i uživajte u ljepoti prirode!

29.10.2021 10:33:12
hotel krone smještaj

Rezervišite smještaj u Hotelu Krone uz doručak uz posebne cijene i uživajte u ljepoti prirode!

Rezervišite smještaj u Hotelu Krone uz doručak uz posebne cijene i uživajte u ljepoti prirode. Heritage Hotel Krone nalazi se u jednom od najljepših dijelova Sarajeva, okružen zelenilom.

VIKEND U SARAJEVU za 2 pax

  • 4 * Hotelski smještaj na HB osnovi (doručak i večera)
  • Privatna banja-2 sati besplatno
  • od 160 €

Luksuzni butik hotel Heritage Krone smješten je u stogodišnjoj austrougarskoj vili na Ilidži, u gradu Sarajevo. Ovaj hotel s halal certifikatom nudi restoran, spa centar, besplatni WiFi i besplatno parkiralište.

Hotel Krone je dio kulturalne baštine Bosne i Hercegovine. Pružanje visoko kvalitetne kao i personalizirane usluge u autentičnom okolišu zelene oaze Ilidža, je ono što čini odsjedanje ugodnim i posebnim iskustvom. Ovo čini Hotel Krone jedinstvenim za posjetitelje koji traže okolinu koja predstavlja više od samo hotela za odsjedanje.

Unutar hotela možete uživati u privatnom spa centru, okusiti svjetsku kuhinju u našem restoranu Cordoba koji je okružen stablima platana i kestena, te se uključiti u biznis atmosferu u našoj sobi za sastanke koja može smjestiti 12 osoba.

Sarajevo je šarmantan grad sa živopisnom historijom. Glavni grad Bosne i Hercegovine poznat je širom svijeta po mnogim različitim događajima, uključujući i pozitivne, Zimske olimpijske igre 1984 i negativne, atentat Franza Ferdinanda koji je započeo Prvi svjetski rat.

Ali na kraju, nije bitno zašto ste čuli za grad ili zašto ste u posjeti. Jedina stvar koja je važna je kako se dobro provesti, a upravo o tome ćemo pričati.

Hotel Krone

Velika Aleja br. 1, Ilidža

info@hotelkrone.ba

booking.com

+387 33 257 960

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana