Ponuda studentskog smještaja u Hotelu Emiran 4* Sarajevo

17.09.2018 13:40:00

Hotel Emiran je prvi luksuzni studentski hotel koji će studentima biti poput drugog doma tokom njihovog školovanja

Hotel Emiran je prvi luksuzni studentski hotel koji će studentima biti poput drugog doma tokom njihovog školovanja

Hotel Emiran Sarajevo Vas obavještava da su i ove godine pripremili posebnu ponudu za smještaj studenata za predstojeću akademsku  2018/19 godinu, kako slijedi u nastavku:

Smještajni kapacitet hotela  je 20 dvokrevetnih i 33 jednokrevetne sobe. Sve sobe su opremljene po posebnim modernim standardima (prateći namještaj, televizija sa kablovskom mrežom,Wi-Fiinternet,posebnakupatila.
Cijena dvokrevetne sobe po osobi na mjesečnom nivou iznosi 400,00 KM, dok cijena jednokrevetne sobe po osobi na mjesečnom nivou iznosi 550,00 KM.

Za smještaj 10 i više studenata sa Vašeg Univerziteta odobrava se popust te u skladu sa istim cijena smještaja za jednog studenta iznosi 357,50 KM za dvokrevetnu sobu, odnosno 495,00 KM za jednokrevetnu sobu.

U navedenu cijenu uračunati su režijski troškovi kao i Clean i Room service. Clean i Room service usluge uključuju sljedeće:mjenjanje peškira na dnevnom nivou, neophodan higijenski materijal, održavanje i dezinfikcija prostorije, te dva puta mjesečno besplatno pranje veša.

U okviru usluga koje hotel pruža je i samouslužni vešeraj, koji stoji na raspolaganju studentima, a za studente je obeezbjeđena mogućnost korištenja fitness sale sa pratećom opremom, i to besplatno dva puta mjesečno

U okviru hotela Emiran studentima je na raspolaganju Caffe bar koji u svojoj ponudi uz izrazito povoljne cijene nudi različite vrste poslastica te ukusnih hladnih i toplih napitaka.

Uvažavajući potrebe smještaja roditelja studenata u svojoj ponudi nude i noćenje za navedenu kategoriji i to po cijeni od 20,00 KM po osobi.

Za redovne i gostujuće profesore sa Vaših Univerziteta u prilici su ponuditi hotelski smještaj za iste po izuzetno povoljnim cijenama.

Nova usluga koju su u prilici ponuditi studentima je doručak koji na mjesečnom nivou iznosi 100,00 KM, uz dodatnu pogodnost koja uključuje 2 besplatna termina fitnessa, te besplatno korištenje WELLNESS-a  1 x  mjesečno.
U slučaju da studenti posjeduju svoje vlastito vozilo, cijena parkinga na mjesečnom nivou iznosi 100,00 KM.

"Iskreno se nadamo uspješnoj poslovnoj saradnji, te za sva Vaša dodatna pitanja i konsultacije stojimo Vam na raspolaganju." Poručuju iz hotela Emiran

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana