Organizujte svoje poslovne događaje u Hotelu Emiran

12.11.2018 07:29:55
Organizujte svoje poslovne događaje u Hotelu Emiran

Hotel Emiran Vam nudi salu za organizaciju konferencija, seminara, poslovnih ručkova u kapacitetima od 20 do 60 učesnika.

Hotel Emiran Vam nudi salu za organizaciju konferencija, seminara, poslovnih ručkova u kapacitetima od 20 do 60 učesnika.

Konferencijska sala Hotela Emiran se prostire na 86,14 m2. Sala raspolaže sa cca 60 mjesta i pogodna je za različite namjene zbog svog oblika, lokacije i audio/video tehnike koju posjeduje. Predprostor (na samom ulazu u salu) može poslužiti za manje sastanke i poslovne susrete.

Opremljena je namještajem visokog kvaliteta i široke namjene. Prostor je svjetao i prozračan, kako bi Vaši i naši gosti i poslovni partneri boravili u što prijatnijoj atmosferi i okruženju. Pored audio/video tehnike koju posjeduje, Hotel nudi i tehničku podršku u vidu pripreme i postavljanja projektora i projektnog platna, kao i ostalih asistencija za nesmetano funkcionisanje tehničkog dijela prilikom održavanja event-a.

U svojoj ponudi, a u skladu sa cjenovnikom, Hotel obezbjeđuje i kafe pauzu, te slične usluge prema potrebama klijenta. Svoje cijenjeno povjerenje su im u proteklom periodu ukazali mnogi poznati i priznati poslovni subjekti iz zemlje i inostranstva.

Uposlenici Hotela Emiran razmotrit će Vaš upit i u cilju saradnje odgovoriti u što kraćem roku. U promotivnom periodu za grupe veće od 20 ljudi, gratis sala na korištenje, uz konzumaciju ručka i kafe pauze.

Iskoristite ovu ponudu i rezervišite Vaš termin.

Sve Vaše upite pošaljite na mail marketing@emiran.ba ili putem telefona +387 33 255 726.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana