Putujte sa Hazre Tours: Plitvička jezera - Zadar - Split 08.11-10.11.

25.09.2019 08:39:46
Putujte sa Hazre Tours: Plitvička jezera - Zadar - Split 08.11-10.11.

Hazre Tours neumorno radi kako bi Vama osigurao što ugodnije putovanje. I ovoga puta su se potrudili i za Vas pripremili posebnu ponudu

Hazre Tours neumorno radi kako bi Vama osigurao što ugodnije putovanje. I ovoga puta su se potrudili i za Vas pripremili posebnu ponudu koju nećete moći odbiti:

PLITVICE - ZADAR - SPLIT

POLAZAK: 08.11.2019.

POVRATAK: 10.11.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN - 08.11.2019 - PETAK (BiH-PLITVICE)

Polazak grupe iz Srebrenika u 23:30 ispred hotela Park, iz Tuzle u 00:00h ispred BCC-a, iz Lukavca u 00:15h ispred Omege, iz Gračanice u 00:30h sa BP SAX. Vožnja preko Doboja, Banja Luke, u pravcu Bihaća do Plitvičkih jezera sa pauzama po potrebi grupe.

2.DAN - 09.11.2019 - SUBOTA (PLITVICE-ZADAR)

Dolazak u Plitvička jezara u jutranjim satima. Plitvička jezera svjetski su poznat lokalitet koje svake godine posjećuje sve više i više gostiju iz svih dijelova svijeta. Nacionalni park poznat po 16 povezanih jezera i sedrenim barijerama, najveći hrvatski vodopad koji oduzima dah. Nakon obilaska Plitvičkih jezera idemo u Zadar (vožnja cca. 2 sata). Dolazak u hotel cca.14.00 sati, smještaj u hotel, raspodjela soba. Slobodno vrijeme ili odlazak na fakultativni obilazak grada sa turističkim vodičem.

Istražite UNESCO-ovu baštinu u Zadru u jednom danu. Zadar historijski je grad na poluotoku koji je okružen obrambenim zidinama dugima 3 km koje su uvrštene na UNESCO-ov popis svjetske baštine, a obiluju historijom, kulturom i kafićima. Dašak drevnog Rima može se doživjeti na Forumu, na kojem se nalazi najpoznatija zadarska znamenitost – Crkva sv. Donata, zatim Katedrala sv. Stošije i Crkva sv. Marije, obje sa zvonicima, i to svega nekoliko koraka jedna od druge. Arheološki muzej Zadar čuva obilje artefakata koji potječu od prapovijesti do srednjeg vijeka. Ako želite nešto drugačije i neuobičajeno, posjetite Muzej antičkog stakla u kojem, osim postava, svaki dan možete uživati u demonstracijama puhanja stakla, izrade nakita i izrade minijaturnih boca. Narodni trg okružen je kafićima i zgradama iz 16. i 18. stoljeća. Najposjećenije i često fotografirane suvremene znamenitosti jesu Pozdrav suncu i Morske orgulje na zadarskoj rivijeri.

U večernjim satima je moguće organizovati večeru uz muziku uživo u restoranu hotela. Noćenje.

3.DAN - 10.11.2019 - NEDJELJA (ZADAR-SPLIT-BiH)

Doručak. Napuštanje hotela i odlazak (fakultativno) u obilazak Splita sa turističkim vodičem.

Split je drugi najveći hrvatski grad koji se može pohvaliti s najljepšim primjerom rimske arhitekture uvrštenim na UNESCO-ov popis svjetske baštine, a to je Dioklecijanova palača. Taj živući spomenik prepun je trgovina, kafića, restorana i društvenog života. Peristil sa svojim rimskim stupovima i egipatskom sfingom iz 15. stoljeća izvanredna je znamenitost. U Katedrali sv. Dujma, koja je u 4. stoljeću služila kao mauzolej cara Dioklecijana, nalazi se hram posvećen Jupiteru. Morate dodirnuti palac kipa Grgura Ninskog, oca hrvatskog jezika, koji je izradio Ivan Meštrović. Još neke značajnije znamenitosti jesu Arheološki muzej, Galerija Meštrović, šetnica na Marjanu, Trg Republike, stare riblje i zelene tržnice i splitska rivijera.

Nakon obilaska grada Splita slijedi odlazak u tržni centar Mall of Split. Polazak za BiH u 17:00 h. Dolazak kući u večernjim satima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana