Hotel Han Bjelašnica je mjesto poslovnih događanja (foto)

05.12.2019 08:55:43

Uz savršen porodični odmor Hotel Han Bjelašnica je i mjesto poslovnih događanja

Olimpijska planina Bjelašnica nalazi se u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine, smještena jugozapadno od grada Sarajeva na udaljenost od samo 25 km . Bjelašnica pripada dinarskom planinskom sistemu. Najviši vrh je istoimeni vrh Bjelašnica (2067 m), kojega još zovu Observatorij.

Hotel HAN se nalazi u samom srcu Bjelašnice sa nevjerovatnim pogledom na ski stazu i predivnim pejzažom. Hotel se nalazi na udaljenosti od samo 25 KM od Sarajeva.

Hotel Han raspolaže sa veoma udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kao i apartmanima sa balkonom i fenomenalnim pogledom. U sklopu hotelu su dva restorana, konferencijska sala i Relax Spa Zone-a.

Uz savršen porodični odmor, Han Bjelašnica mjesto je i poslovnih događanja. Ukoliko Vaša firma želi organizirati poslovni sastanak, poslovnu radionicu, konferenciju, promociju ili slično, Hotel Han Bjelašnica je prava adresa za Vas.

Njihova nova moderna i prostrana konferencijska sala je opremeljena najsavremenijom opremom i nudi visoke standarde usluga.

Pored sastanaka, nude firmama odlične pakete za opuštanje u obliku teambuildinga. Njihov teambuilding programi obuhvaćaju razne aktivnosti:

  • Pješačenje
  • Planinski biciklizam
  • Rafting
  • Paintball
  • Paraglajding
  • Quad off road vožnje

Pravo mjesto za relaksaciju i otpuni mir pronađite u Relax Spa Zoni. Njihova SPA zona vam nudi finsku saunu, fitness centar, soba za masažu i hidromasažni jacuzzi.

Vrhunski smještaj, domaći specijaliteti, spa program i razne aktivnosti u prirodi su garancija za odličan odmor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana