Da li ste u potrazi za apartmanom na Bjelašnici? (Foto)

28.12.2019 08:08:02

Metropola nekretnine prodaje funkcionalan, trosoban, apartman oznake A19, površine 69,32m2.

Metropola nekretnine prodaje funkcionalan, trosoban, apartman oznake A19, površine 69,32m2, koji se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i balkonom, dvije spavaće sobe, kupatila i predsoblja. Ovaj apartman se nalazi na trećem spratu objekta koji je trenutno u fazi gradnje. Objekat Vista Central Bjelašnica se gradi na vrlo atraktivnoj lokaciji, na potezu od hotela Bjelašnica, prema hotelu Han, na glavnoj cesti koja vodi kroz naselje. Primarno je zapadno orjentisan, zbog čega svaki apartman ima otvoren i direktan pogled na staze. Objekat ima ukupno sedam etaža. Na podrumskoj etaži se nalaze garaže i garažna mjesta, a na ostalim etažama po šest apartmana. Objekat raspolaže i ostavama/skijašnicama koje je, kao i garažna mjesta moguće kupiti uz apartman. Svaki apartman ima dnevni boravak sa velikim portalima orjentisanim prema stazama, što im daje veliku količinu svjetlosti i svakako upotpunjuje zimsku i planinsku idilu. Planirani kraj radova na objektu je oktobar 2020 godine

  • Cijena garaže je 35.000KM.
  • Cijena garažnog mjesta je 30.000KM
  • Cijena ostave je 2.000KM/m2.
  • Sve istaknute cijene su sa uključenim PDVom.

Standard:

Podno grijanje na električnu energiju EloBLOCK sistem. Kamin u dnevnom boravku. Vanjska PVC stolarija, antracit. Unutrašnja drena stolarija. Laminirani troslojni parket u sobama i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i na balkonu. Blinda ulazna vrata. Interfon. Lift.

Lokacija:

Objekat Vista Central Bjelašnica se nalazi na potezu od hotela Bjelašnica, prema hotelu Han, na glavnoj cesti koja vodi kroz naselje. Primarno je zapadno orjentisan, zbog čega svaki apartman ima otvoren i direktan pogled na staze.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer