Metropola nekretnine iznajmljuje kancelarijski poslovni prostor u Centru (Foto)

29.09.2021 09:06:03

Metropola nekretnine iznajmljuje kancelarijski poslovni prostor, površine 75m2, koji se nalazi na drugom spratu stambeno-poslovne zgrade smještene uz glavnu saobraćajnicu.

Metropola nekretnine iznajmljuje kancelarijski poslovni prostor, površine 75m2, koji se nalazi na drugom spratu stambeno-poslovne zgrade smještene uz glavnu saobraćajnicu, a u neposrendoj blizini Doma sindikata, objekta FIS (JU CSR) i drugih značajnih ustanova. Poslovni prostor se sastoji od tri komforne prostorije, čajne kuhinje, kupatila, toaleta i predsoblja. Zahvaljujući spratnosti i velikim prozorskim otvorima, izuzetno dobro je osvjetljen i prozračan, što dodatno doprinosi ugodnom poslovanju.

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Vanjska ALU stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice na podovima. Tri klima uređaja. Telefon. Internet. Alarm.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u ulici Musala, u neposrednoj blizini Doma sindikata. Smješten je uz glavnu saobraćajnicu, te se u neposrednoj blizini još nalaze i zgrada Općine Centar, zgrada Predsjedništva, Pravni fakultet i mnogi drugi sadržaji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer