Metropola nekretnine iznajmljuje poslovni prostor - kancelarija, Pofalići

11.04.2022 08:54:00

Bitno je naglasiti da su komunalne obaveze uključene u istaknutu cijenu zakupa.

Metropola nekretnine iznajmljuje kancelarijski prostor površine 55m2, koji se nalazi na prvom spratu poslovne zgrade izgrađene uz šetnicu i glavnu saobraćanicu Zmaja od Bosne. Etaža na kojoj se nalazi kancelarija, posjeduje zajednički toalet. Bitno je naglasiti da su komunalne obaveze uključene u istaknutu cijenu zakupa.

PDV nije uključen u istaknutu cijenu.

Standard:

Grijanje na električnu energiju. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska ALU stolarija. Laminat na podu. Klima uređaj. Noćni čuvar. Javni parking u blizini.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu poslovnog objekta izgrađenog u ulici Zmaja od Bosne, naselje Pofalići. Uz samu šetnicu i glavnu saobraćajnicu, te stanice javnog gradskog saobraćaja, ova lokacija je odlično povezana sa ostalim dijelovima grada, a opet samo 15ak minuta šetnje udaljena od centra grada. U nepsorednoj blizini se nalazi nekoliko obrazovnih ustanova, tržnih centara, te ugostiteljskih i trgovinskih objekata.

Dodatne informacije možete pogledati na linku ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer