Kancelarijski – poslovni prostor na Dolac Malti, 64m2 - 1000 KM mjesečno

06.11.2021 10:15:18
najam kancelarijskog prostora

Foto: Akta.ba

Metropola nekretnine iznajmljuje moderno uređen poslovni prostor kancelarijskog tipa, površine 64m2.

Metropola nekretnine iznajmljuje moderno uređen poslovni prostor kancelarijskog tipa, površine 64m2, a koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta, u naselju Dolac Malta. Prostor se sastoji od dvije velike istočno orijentisane prostorije, predsoblja sa čajnom kuhinjom, kupatila, ostave i ustakljene lođe. Vrlo je svijetao, prozračan i ugodan za boravak. Objekat u kojem se prostor nalazi je pokriven videonadzorom u haustoru zgrade, dok je sama zgrada ispunjena raznim sadržajima zbog čega je vrlo prikladna za obavljanje raznovrsnih djelatnosti.

Napomena: U cijenu najma nije uračunat PDV!

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Internet. CATV. Telefon. Interfon. Video nadzor u haustoru zgrade. Lift.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu stambeno-poslovne zgrade novije gradnje, smještene u ulici Marka Marulića, naselje Dolac Malta, u neposrednoj blizini TC Mercator. Lokacija je ispunjena sadržajima neophodnim za svakodnevni način života, dok je glavna saobraćajnica sa tramvajskim i autobuskim stajalištima udaljena nekoliko minuta lagane šetnje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer