MIBO Komunikacije podržao utrku najbržih 5K u regiji

27.05.2022 11:15:48
MIBO Komunikacije podržao utrku najbržih 5K u regiji

Utrka je organizirana na olimpijskoj planini Trebević i za cilj je imala promovirati zdrave navike i kvalitetan životni standard

Kompanija MIBO Komunikacije je u skladu sa svojom strategijom društvene odgovornosti organizatoru utrke najbržih 5K u regiji, udruženju Marathon Sarajevo, osigurala visoko kvalitetnu radio komunikaciju i organizacijske timove tokom održavanja utrke učinila agilnim, efikasnim i potpuno profesionalnim.

Utrka je organizirana na olimpijskoj planini Trebević i za cilj je imala promovirati zdrave navike i kvalitetan životni standard, a ujedno je bila i prilika za druženje na svježem zraku uz sjajnu zabavu s fantastičnim panoramskim pogledom na Sarajevo

Na ovom događaju učestvovalo je više od 300 trkača, a tokom utrke organizirana je humanitarna akcija, dok su sami trkači trčali za nekoliko humanih ciljeva, koji su od velikog značaja za naše društvo.

MIBO Komunikacije, pored svojih korisnika, iza sebe ima dugi niz uspješnih implementacija radio komunikacionih sistema za potrebe organizacije raznih manifestacija, što nas čini renomiranim partnerom u oblasti radio komunikacija kako u BiH tako i van nje.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme