Plavi zeko

Zabava počinje sa odličnim proizvodima i besprijekornom uslugom!

24.05.2023 09:35:58
plavi zeko dječija igrališta glovis zenica

Jedinstvenost koncepta „Plavi zeko“ jeste specifičan dizajn, a osim toga tu su i mali troškovi kao i zabavnost i jednostavnost prilikom sastavljanja i naravno nakon toga.

Plavi zeko, novi asortiman proizvoda za privatnu upotrebu naše kompanije Glovis doo, je koncept proizvoda „spreman-za-prodaju“, kako bi našim korisnicima to jeste djeci i njihovim roditeljima ponudili igrališta predviđena za ugradnju u vlastitom dvorištu.

Kompletan paket uključuje razne kule za igru, ljuljačke i dodatne module. Svaki od njih je sa originalnim i prepoznatljivim dizajnom, ali prilagodljivim za svaki budžet i raspoloživi dvorišni prostor.

Visok stepen fleksibilnosti omogućava vam da birate između različitih modela u skladu sa vašom vlastitom infrastrukturom i da zadovoljite interese i želje vaših mališana. Učesnicima u igri zabava ne počinje samom igrom, nego pri samom sklapanju i ugradnji igrališta.

"Mi isporučujemo kutije sa svim potrebnim komponentama igrališta visokog kvaliteta (drvo + spojni elementi), uključujući i uputstvo korak po korak o tome kako izgraditi dječije igralište.

Naši tobogani i dodaci po vašem izboru upotpunjuju svako igralište i čine ga jedinstvenim i drugačijim za svakog kupca. Dodaci koje imamo u našoj ponudi pokrivaju najopsežniju, raznoliku i kompletnu paletu dodataka. Pomoću ovih dodataka možete razviti svoj vlastiti stil i jedinstvene konfiguracije boja", ističu iz kompanije Glovis.

Jedinstvenost koncepta „Plavi zeko“ jeste specifičan dizajn, a osim toga tu su i mali troškovi kao i zabavnost i jednostavnost prilikom sastavljanja i naravno nakon toga.

Da bi se garantovao najviši nivo kvaliteta i sigurnosti, sve konstrukcije  su provjerene, testirane i certifikovane.

Koncept Plavi zeko predstavlja:

Fleksibilnost

Plavi zeko nudi vam mnoštvo opcija i kombinacija, namještanje bilo kojeg prostora u vrtu, a pogodno je i za djecu svih uzrasta. Kule, prošireni moduli za penjanje ili ljuljanje bit će zabavni za malu djecu i izazov za mlade. Naši raznobojni tobogani i dodaci po izboru upotpunjuju svako igralište i omogućavaju vam stvaranje jedinstvenog igrališta prema željama i osobinama svakog djeteta.

Svi modeli kula za djecu mogu se konstruisati s visinom platforme 1,2 m ili 1,5 m. Kutija spojnih elemenata je ista za obje visine platforme.

Vrste drveta koje koristimo je sporo rastuće, tretirano u komori pod visokim pritiskom čime se postiže otpornost na atmosferlije i povećava trajnost drveta 3 do 5 puta u zavisnosti od vrste drveta i uslova, a ono što je najvažnije jeste da nije štetno za zdravlje korisnika niti za okoliš, u pitanju je tzv. „zelena impregnacija“. Sve ivice su glatke i zaobljene, a svakako uz svaki vidljivi vijak su predviđeni zaštitni poklopci.

Kvalitet i sigurnost

Cjelokupna linija razvijena je od strane tima iskusnih dizajnera proizvoda. Elementi naših igrališta su izuzetno jake i robusne konstrukcije, sa čvrstim vezama, a sigurna igra je zagarantovana.

Plavi zeko setovi za igru su razvijeni u potpunosti u skladu sa najnovijim evropskim standardima za sigurnost dječijih igrališta.

Dizajn

Osim sigurnosti konstrukcije, uložili smo mnogo truda u izgled i ukupan dojam dječijeg igrališta. Plavi zeko kule za djecu s dodacima su prepoznatljivog i orginalnog dizajna, a dječija mašta će biti definitivno razigrana kada dođe u dodir s našim igralištima. Ovo je izvrsno rješenje za sate zabave i igre mališana kao i roditelja na otvorenom, što se danas nažalost rijetko dešava, a što mi nastojimo da promjenimo.

„Uživajte gradeći mjesto zabave i druženja vaših mališana!“

Kompanija Glovis doo Zenica se odlučila da svojim kupcima ponudi poseban program igrališta za privatnu upotrebu, koristeći kao i uvijek samo najbolje materijale za svoje proizvode.

Plavi zeko – program dječijih igrališta za privatnu upotrebu, je kreiran kako bi donio sreću u živote djece širom naše zemlje. Najbolji kvalitet uz pristupačnu cijenu i očaravajući dizajn je ono što privlači klijente, kao i sama činjenica da možete imati igralište u vlastitom dvorištu. Pronađite savršen svijet za igru i zabavu cijele porodice, pogledajte kule s toboganima, kućice, ljuljačke i prilagodite ih dodatnim modulima i priborom, koji će probuditi maštu i kreativnost, a svima omogućiti kvalitetno vrijeme skupa na svježem zraku.

Sudionicima u igri na našim igralištima zabava ne počinje samom igrom, već pri samom odabiru i sastavljanju dijelova igrališta.

Igra je instinktivna ljudska osobina. Dok smo djeca, igra je način zabave, učenja, socijalizacije i fizičke aktivnosti. Što smo stariji, zapravo ostaje isto – igra je ključ dugog i sretnog života.

Djeca vole da se igraju, a što se više igraju više uče, skaču, trče, smiju se i time potiču razvoj psihofizičkih, društvenih, motoričkih i kognitivnih osobina, razvijajući maštu i podstičući kreativnost.

Sigurnost dječijih igrališta je najvažnija – Glovis je prepoznat kao vodeći bosanskohercegovački proizvođač dječijih igrališta. Sva naša igrališta su dizajnirana na način da prije svega poštuju mjere za sigurnost djece na dječijim igralištima. Kada je u pitanju sigurnost, igrališta su testirana i certificirana od akreditovane laboratorije za ispitivanje prema standardu EN-1176 (Evropski standard za sigurnost dječijih igrališta) i BAS 1176. Svi materijali su napravljeni prema najstrožim evropskim zdravstvenim i sigurnosnim zahtjevima, vodootporni su i UV rezistentni.

Naš cilj je da se spriječe i minimiziraju povrede djece na igralištima, a kako bi to postigli uveli smo upravo standard za sigurnost dječijih igrališa i sva oprema koju posjedujemo i involviramo u igrališta su prošla najstrožije kontrole kvaliteta, ne samo sa sigurnosnog nego i medicinskog aspekta.

„Dječije snove pretvorite u stvarnost“

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme