Firma Jasmin M je novi generalni sponzor RK Krivaja

07.12.2020 07:36:07

"Ne dozvolimo da mnogi talentovani omladinci grade karijeru van svoje matične zemlje."

Jasmin M d.o.o. Žepče i Rukometni klub Krivaja Zavidovići, potpisali su veoma vrijedan sponzorski ugovor prema kojem će firma JASMIN M  Žepče biti jedan od Generalni sponzora RK Krivaja.

"Od svog postojanja pa do danas, naša firma dobitnik je mnogih nagrada i priznanja za razne donacije, pomoći i sponzorstva na humanitarnim, vjerskim, kulturno-sportskim i mnogim drugim sferama života.

Iako ovakvo što ne volimo isticati, ovaj put smo to uradili. Razlog je da potakmnemo i druge firme, u našoj i drugim sredinama, da pomažu našim mladima koji svakim danom sve više napuštaju našu zemlju. Ne dozvolimo da mnogi talentovani omladinci grade karijeru van svoje matične zemlje. Privreda i sport oduvijek su bili u kolinearnom odnosu." poručili su iz firme Jasmin M.

Iako je riječ o firmi koja nije sa područja općine Zavidovići, JASMIN M d.o.o. Žepče je odlučio da bude društveno odgovorna firma i da podrži Zavidovićki sport i sportski kolektiv RK Krivaja, te na taj način posluži kao primjer svim ostalim privrednim subjektima i pojedincima kako bi i oni iskazali društvenu odgovornost i dali podršku našem sportskom kolektivu.

"Zahvaljujemo se vlasniku firme Jasminu Maličbegoviću na potpisu ovako vrijednog sponzorskog ugovora, te mu želimo puno sreće i uspjeha u budućem radu." navode iz RK Krivaja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme