Obradujte svoje najmilije sa poklonima iz ponude Pamuk Sarajevo

16.12.2021 07:51:41

Pamuk d.o.o. Sarajevo vam donosi mnoštvo lijepih prijedloga za darivanje kojima ćete obradovati svoje najmilije.

Približava nam se Nova godina i Božić, vrijeme darivanja. Većina ljudi darivanjem poklona želi da iskaže ljubav i zahvalnost.

Darivanje je posebna vrsta radosti. Svakog dana imamo mnogo prilika da darujemo nekog osmjehom, podrškom, gestom pažnje, lijepom riječi.

Pamuk d.o.o. Sarajevo vam donosi mnoštvo lijepih prijedloga za darivanje.

U ponundi možete pronaći ukrase za jelke, prigodne emajlirane lončiće I blagdanske šolje kao I platnene ruksake za novogodišnje paketiće.

Preduzeće PAMUK d.o.o. Sarajevo je registrovano sa ciljem zapošljavanja profesionalnog osposobljavanja osoba sa invaliditetom za pružanje usluga renovacije stambenih i poslovnih prostora, molersko-farbarskih radova, keramičarskih i parketarskih radova, grafičkih i štamparskih usluga, te usluga šivanja zavjesa i tekstilnih ukrasa za kuću i izrade žaluzina i trakastih zavjesa za stambene i poslovne prostorije – SVE ZA SAVRŠEN DOM.

Za narudžbe, možete ostaviti poruku u inbox, kontaktirati Pamuk d.o.o. Sarajevo na +387 33 217 259, +387 61 813 947 (viber ili wats up) ili putem na doopamuk@gmail.com ili doći lično u radnju u ul.Trg heroja 17 u Hrasnom.

Proizvodi se dostavljaju širom Bosne i Hercegovine.

Narudžbom podržavate profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo