Ljubav je u zraku - udahnite je punim plućima!

10.02.2022 08:52:53

Ljubav je u zraku - udahnite je punim plućima! Pokažite već danas voljenima koliko vam znače, ne odgađajte, jer davanjem ljubavi uvijek ste na dobitku.

Ljubav je u zraku - udahnite je punim plućima!

Pokažite već danas voljenima koliko vam znače, ne odgađajte, jer davanjem ljubavi uvijek ste na dobitku.

U ovom mjesecu ljubavi, Dan zaljubljenih je odlična prilika da svoje osjećaje pretočite u iskren osmijeh, toplu riječ, snažan zagrljaj i darujete ih osobi koja zauzima posebno mjesto u vašem srcu. Uz to je iznenadite simpatičnim poklonom, a ako još uvijek nemate ideju, Pamuk vam donosi prijedloge iz svoje  ponude kojima ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lice najdraže osobe.

Za narudžbe, možete ostaviti poruku u inbox, kontaktirati na +387 33 217 259, +387 61 813 947 (viber ili wats up) ili putem na doopamuk@gmail.com ili doći lično u radnju u ul.Trg heroja 17 u Hrasnom.

Pamuk proizvode dostavlja širom Bosne i Hercegovine, putem brze pošte po cijeni od 7,5 KM. Za narudžbu od 35 i više KM  dostava je besplatna.

Narudžbom podržavate profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo