Novogodišnja rasprodaja u Annoa Tuzla: FLEXY radne i outdoor hlače

12.12.2022 12:59:44
Annoa FLEXY radne i outdoor hlače

Inovativne FLEXY radne hlače, modernog dizajna, lagane, rastezljive. FLEXY hlače su savršen izbor kao radne hlače, istovremeno kao i hlače za slobodno vrijeme.

Inovativne FLEXY radne hlače, modernog dizajna, lagane, rastezljive.

FLEXY hlače su savršen izbor kao radne hlače, istovremeno kao i hlače za slobodno vrijeme.

  • Izrađene od rastezljive tkanine u 4 smjera (4 WAY STRETCH) visokih performansi za MAKSIMALNI RASPON I LAKOĆU POKRETA TOKOM RADA.
  • Pametni detalji uključuju mnogobrojne džepove na prednjem i zadnjem dijelu hlača, jednostavan pristup višenamjenskom bočnom džepu na nogavici za sigurno spremanje telefona, ključeva, kao i dodatnim bočnim džepovima za alat i gajkom za čekić — UKUPNO 9 DŽEPOVA za obimno skladištenje.
  • Ojačanje sa sigurnosnim ringlicama u uočljivoj žutoj kontrastnoj boji na ključnim osjetljivim tačkama i trostruki šavovi za maksimalnu izdržljivost. Elastična guma u struku za dodatnu udobnost.
  • Povišen leđni dio u struku za dodatnu zaštitu u svim radnim pozicijama, kao i široke gajke za kajš.
  • Umetak na preponama kako bi se smanjilo opterećenje tkanine i spriječilo pucanje šavova.
  • Harmonika proširenje nogavice u području koljena...

Sve su ovo performanse NOVE GENERACIJE MODERNIH, IZDRŽLJIVIH I IZNAD SVEGA VISOKO UDOBNIH radnih hlača sa SUPERIORNOM SLOBODOM POKRETA ZA VRIJEME RADA.

Ovaj NOVI model SLIM FIT radnih hlača su pametan izbor za moderno i savremeno radno okruženje uz pružanje maksimalne udobnosti, pokretljivosti i prozračnosti pri visokim ljetnim temperaturama.

Boja: tamnosivo/crna, tamnoplavo/crna Materijal: 98% pamuk - 2% elastin, 245 g/m2 Veličine: S-XXXL

POPUST SE OBRAČUNAVA NA KASI

Cijena: 61,70 - 14% = 53,10 KM

Rabat iz letka odnosi se na krajnje kupce. Besplatna dostava u roku 24/48 sati na cijeloj teritoriji BiH uz minimalnu narudžbu od 250,00 KM Ponudjene cijene sa letka su izražene u KM-ovima sa PDV-om.

Pošaljite upit na: info@annoa.ba ili fax: +387 35 216 494 ili kontaktirajte ANNOA d.o.o. Tuzla komercijalistu na terenu.

Letak važi od 09.12.2022. do 31.01.2023. ili do isteka zaliha.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari