Zaštitna oprema

ATLAS klasične hlače modernog dizajna

11.08.2023 08:41:34
Annoa ATLAS klasične hlače

ATLAS klasične hlače modernog dizajna sa mnogobrojnim multifunkcionalnim džepovima u kombinaciji sa inovativnim i višenamjenskim materijalom Oxford 600D

ATLAS klasične hlače modernog dizajna sa mnogobrojnim multifunkcionalnim džepovima u kombinaciji sa inovativnim i višenamjenskim materijalom Oxford 600D

Dodatna ojačanja na koljenima od specijalne Oxford 600D tkanine i džepovi za ubacivanje štitnika za koljena

ATLAS - MULTIFUNKCIONALNE hlače do struka

Osnovni materijal: 65% poliestersko vlakno - 35% pamuk, 240 g/m2

Pametni dodatci na ovom modelu hlača uključuju mnogobrojne džepove na prednjem dijelu ispod pojasa hlača: Velika prostrana dva džepa sa dodatno našivenim multifunkcionalnim džepovima koji se kopčaju na čičak, uz još jedan dodatni manji džep za mobitel. Prostrani bočni "cargo" džep sa preklopom/poklopcem i kopčanjem na čičak na lijevoj nogavici uz dodatnu gajku za čekić. Dva zadnja džepa sa preklopom i kopčanjem na čičak za sigurno spremanje ličnih stvari i druge slične opreme. Na bočnoj desnoj strani jedan džep za alat (izvijač, skalper, metar...). Ukupno 9 džepova za obimno i sigurno skladištenje.

Dodatni prednji džepovi, džep za alat, kao i dno zadnjih džepova, na ključnim mjestima koji su izloženim abraziji izradjeni su od specijalne Oxford 600D tkanine (100% polyester) kontrastne crne boje koja pruža dodatnu čvrstoću i osigurava izdržljivost samih džepova.

Pojas sa elastičnom gumom u struku za veću udobnost uz gajke za kajš, uz dodatnu zakačku za ključeve i zakačku za raztezljivi- pokretni držač alata.

Kopčanje: skriveni patent zatvarač/zipper i metalno dugme. Na koljenima koja su inače više izložena abraziji tj. bržem trošenju su ojačanja od dodatne Oxford 600D tkanine u kontrastnoj crnoj boji koja osigurava maksimalnu izdržljivost hlača, sa otvorima/džepovima za ubacivanje štitnika za koljena čija uloga je dodatna maksimalna udobnost pri klečećem radnom položaju.

Ojačanje sa sigurnosnim ringlicama na ključnim osjetljivim tačkama i trostruki šavovi za maksimalnu izdržljivost. Boja: sivo-crna sa narandžastim detaljima Veličine: S - 4XL

Akcijska cijena: 43,65 —10% = 39,10

Pošaljite upit na: info@annoa.ba ili fax: +387 35 216 494 ili kontaktirajte komercijalistu Annoa d.o.o. Tuzla na terenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari