Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Nabavka usluga prevođenja za potrebe projekta Jačanje javnih institucija u Bosni i Hercegovini

Izvor: eKapija.ba, 30.05.2014.

 

 

 

 

 

POZIV ZA IZRAŽAVANJE INTERESA                          

 

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini planira provođenje postupka odabira najpovoljnijeg ponuđača za pružanje usluga prevođenja za potrebe projekta „Jačanje javnih institucija“ u Bosni i Hercegovini, te se u navedenom kontekstu obraća zainteresovanim firmama za pružanje date usluge.

Pismo izražavanja interesa treba da sadrži sljedeće elemente: profil firme, broj uposlenika/-uposlenica, bilans firme od prošle godine, rješenje o registraciji firme, listu klijenata, imena i kratke biografije ključnog osoblja koje bi bilo angažovano na navedenom poslu.

Odabrane firme će nakon evaluacije prispjelih pisama izražavanja interesa biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku. Opis zadaka za traženu uslugu će biti poslan samo tim firmama.

Molimo da se pismo izražavanja interesa pošalje do 04. juna 2014. na adresu:

GIZ Office Sarajevo

Odjel za ugovore/ Broj postupka: 83172070

Zmaja od Bosne 7-7a

71000 Sarajevo

 

Za pridržavanje roka dostavljanja je relevantno prispjeće pisma izražavanja interesa u GIZ Office Sarajevo. 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: