Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 16.09.2016. 15:25

Troslojna revolucija Knežević Entering

Izvor: Akta.ba, 16.09.2016.

Troslojna revolucija – kolekcije Timber by enteringfloors & Klassika by enteringfloors

Prateći globalne trendove na polju podnih obloga, te vodeći se postulatima kvalitet prije svega i vrijeme je novac, Knežević Entering doo je svojim kupcima pripremio dvije nove kolekcije troslojnog gotovog parketa koji svojim tehničkim karakteristikama i cijenovnim razredom predstavljaju pravi izbor za individualne kupce, ali i projekte građevinskih kompanija i investitora. Montaža troslojnog gotovog parketa je i do 5 puta brža od klasičnih parketa, brušenje i lakiranje u fabričkim postrojenjima je eliminisalo sve greške koje se javljaju kod izvođenja radova na objektu, a troslojna konstrukcija je maksimalno umanjila mogućnost deformacija prouzrokovanih higroskopnošću drveta, sistemima centralnog grijanja, izloženosti suncu i sl.

Kolekciju Timber by enteringfloors čini 6 dekora hrasta i jasena i spektrom boja od potpuno svijetle do tamnih nijansi. Struktura je troredna (3strip), a dimenzija daske 13.2x194x2283 mm, pri čemu je habajući sloj izrađen od tvrdog drveta debljine 2.8 +/- 0.2 mm.

Kolekcija Klassika by enteringfloors je ekonomična izvedba tri osnovne domaće vrste drveta: bukva, hrast i jasen. Struktura je takođe troredna (3strip) u dimenziji 12.6x164/194x2283 mm, a boje su u potpunosti zadržale tonove prirodnog drveta. Ova kolekcija predstavlja najpovoljnije troslojne parkete u regiji u redovnoj ponudi, kojima tehničke karakteristike nisu narušene cijenovnom politikom.

Bez obzira na odabir vrste podnih obloga ili kolekcije parketa, Knežević Entering doo svojim partnerima i kupcima za kompletan program nudi i profesionalnu montažu, najkvalitetnije prateće materijale, te obezbjeđuje optimalan garantni rok, jer naša vizija je uvijek biti – bar za kvadrat bolji.

Knežević Entering doo – Parket centar Trn

Ul. Cara Dušana 137b – 78252 Trn Laktaši

Tel. 051/509-840, fax. 051/509-842

office@enteringfloors.com

www.enterinfloors.com

 

 

               

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: