Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 30.06.2022. 09:44

Opšta rasprava o Zahtjevu za obnovu dozvole za rad (licencije) za transport naftnih derivata cestovnim prometom

Izvor: Akta.ba, 20.06.2022.

Na temelju Odluke broj UP1-06-13-1-105-3/22 donesene na XIII. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru 20.6.2022. godine, Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK

 

OBAVJEŠTAVA JAVNOST

O OPĆOJ RASPRAVI

 

FERK je 27.5.2022. godine zaprimio od OIL-AC d.o.o. Mostar Zahtjev za obnovu dozvole za rad (licencije) za transport naftnih derivata cestovnim prometom pod brojem UP1-06-13-1-105-1/22, uz koji je podnositelj zahtjeva priložio potrebne dokumente, sukladno članku 19., odnosno članku 22. Pravilnika o

izdavanju dozvola za rad (licencija) za obavljanje energetskih djelatnosti iz sektora naftnog gospodarstva. Postupajući po članku 12. Pravilnika o izdavanju dozvola za rad (licencija) za obavljanje energetskih djelatnosti iz sektora naftnog gospodarstva, FERK je pregledao zahtjev, te je sukladno članku 16. tog pravilnika utvrdio kako je zahtjev potpun i usvojio nacrt dozvole.

Zainteresirane osobe imaju mogućnost dostaviti svoje pisane komentare, na Nacrt dozvole za rad (licencije) za transport naftnih derivata cestovnim prometom, FERK-u od dana objave ove obavijesti do 30.6. 2022. godine do 15 sati, poštom na adresu Kneza Domagoja 12 A, Mostar, kao i na elektroničku adresu kontakt@ferk.ba. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani i usmeni komentari će biti pažljivo analizirani.

Osobe koje imaju izravan interes sudjelovati u postupku izdavanja dozvole za rad (licencije) pod uvjetom da im je interes različit od općeg javnog interesa, mogu dostaviti zahtjev za  stjecanje statusa umješača od dana objave ove obavijesti do 30.6. 2022. godine do 15 sati, poštom na adresu Kneza Domagoja 12 A, Mostar, kao i na elektroničku adresu kontakt@ferk.ba. Ukoliko FERK odobri status umješača, održava se formalna rasprava na kojoj mogu sudjelovati zaposlenici FERK-a, podnositelj zahtjeva i umješači, a nazočnost javnosti je dobrodošla.

Tekst Nacrta dozvole za rad (licencije) za transport naftnih derivata cestovnim prometom možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Kneza Domagoja 12 A u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a, www.ferk.ba.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: