Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 10.08.2021. 11:47

(obavještenje o krajnjem roku za podnošenje prijava) Javni poziv za odabir korisnika poticajnih sredstava po programima za subvencioniranje-refundiranje troškova subjekata male privrede sa sjedištem u Kantonu Sarajevo

Izvor: Akta.ba, 09.08.2021.

obavjestenje_o_krajnjem_roku_za_podnosenje_prijava_po_javnom_pozivu-1.odt

 

 

OBAVJEŠTENJE

 

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo obavještava poslovne subjekte o roku za dostavljanje prijava po Javnom pozivu za odabir korisnika poticajnih sredstava po programima za subvencioniranje-refundiranje troškova subjekata male privrede sa sjedištem u Kantonu Sarajevo, broj: 07-05-11-27776/21 od 09.07.2021. godine, o kojem je Ministarstvo privrede u “Službenim novinama Kantona Sarajevo”, broj 28/21 objavilo Obavještenje dana 15.07.2021. godine, a koji javni poziv se odnosi na sljedeće programe:

 

1. Program: Subvencioniranje-refundiranje kamata po kreditu kod komercijalnih banaka

2. Program: Refundiranje troškova tehnološke cacije, uvođenja/obnavljanja standarda kvaliteta i digitalizacije poslovanja

3. Program: Poticaj za nova ulaganja u tehnološku modernizaciju i primjenu standarda kvalitete

4. Program: Poticaj start up subjektima male privrede

5. Program: Poticaj razvoja ženskog preduzetništva

 

Krajnji rok za dostavljanje prijava po odnosnim programima iz ovog Javnog poziva je 13.08.2021. godine do 16.00 sati ukoliko se prijave dostavljaju putem protokola Kantona Sarajevo, odnosno 14.08.2021. godine ukoliko se prijave dostavljaju preporučeno putem pošte, sa tim da se kao blagovremena prijava smatra prijava predana na taj dan u zatvorenoj koverti i to na osnovu pečata prijema pošiljke u odgovarajućoj instituciji.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: