Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 27.01.2022. 15:18

Poziv na drugu info sesiju o Javnom pozivu za podršku investicijama u ruralni turizam u Bosni i Hercegovini

Izvor: Akta.ba, 27.01.2022.

Naslov: Poziv na EU4AGRI info sesiju - 3.5 miliona KM za ruralni turizam u BiH


 


Poštovani,


Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo na drugu info sesiju o Javnom pozivu za podršku investicijama u ruralni turizam u Bosni i Hercegovini.
 

Info sesija bit će održana u srijedu, 02.02.2022. godine od 11h putem live prenosa na Facebook stranici EU4AGRI projekta. Iskoristit ćemo ovu priliku da prođemo zajedno kroz dokumente za javni poziv i uputimo savjete za što kvalitetnije i uspješnije aplikacije.


Ovaj javni poziv objavljen je u okviru projekata EU4AGRI, EU4AGRI-Recovery i EU4BusinessRecovery, koje finansira Evropska unija. Javni poziv vrijedan 3,5 miliona KM za podršku investicijama u ruralni turizam u Bosni i Hercegovini objavljen je s ciljem razvoja ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima, stvaranja novih i očuvanja postojećih radnih mjesta, te očuvanja prirodne i kulturne baštine, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID-19 pandemijom.
 

Ko se može prijaviti?

Podnosilac prijave može biti jedinica lokalne samouprave, preduzeće ili obrt koji se bavi pružanjem turističkih usluga i/ili proizvoda, javna ustanova i organizacija koja upravlja zaštićenim prirodnim područjima u BiH, nevladina organizacija (NVO) i udruženje sa iskustvom u vođenju projekata razvoja i promocije turističke ponude.
 

Više informacija o javnom pozivu budite slobodni saznati putem ovog linka: https://eu4agri.ba/calls/javni-poziv-potencijalnim-korisnicima-bespovratnih-sredstava-za-mjeru-podrske-investicijama-za-razvoj-ruralnog-turizma/
 

Ljubazno Vas molimo da ovu informaciju objavite u okviru Vaših komunikacijskih kanala, kako bi što više proizvođača u ovoj oblasti saznalo za mogućnost apliciranja na bespovratna sredstva.
 

Unaprijed zahvalni,
 

EU4AGRI

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: