Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 11.08.2023. 09:11

Javni pozivi za dodjelu Grant sredstava za: stambeno zbrinjavanje, zapošljavanje, zdravstvenu zaštitu, obrazovanje Roma, podrška udruženjima nacionalnih manjina, podrška organizacijama osoba sa invaliditetom...

Izvor: Večernji List, 10.08.2023.

OBAVIJEST

O objavi javnih natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava koja će se financirati iz Proračuna Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine za 2023. godinu, sukladno sa Zakona o Proračunu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obveza Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

 

Obavještavaju se svi zainteresirani da je Vijeće ministara Bosne i Hercegovine na 19. sjednici održanoj 25.7.2023. godine donijelo zaključak kojim se na prijedlog Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine usvaja Odluka o načinu korištenja dotacija Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine za 2023. godinu, a odnosi se na slijedeće:

Tekst javnog natječaja i propisane aplikacijske obrasce zainteresirani mogu preuzeti na službenoj stranici Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine: www.mhrr.gov.ba - JAVNI NATJEČAJ.

 

MINISTAR

dr. Sevlid Hurtić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: