Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

(HR) Poziv potencijalnim poslovnim partnerima sa poslovnim prostorima za obavljanje djelatnosti primanja odnosno preuzimanja preporučenih pismenih pošiljaka

Izvor: Slobodna Dalmacija, 06.07.2013.

WEBER ESCAL

MEMBER OF AUSTRIAN POST GROUP

 

TRAŽIMO PARTNERE

TVRTKA WEBER ESCAL TRAŽI POSLOVNE PARTNERE KOJI IMAJU VEĆ POSTOJEĆE POSLOVNE PROSTORE U KOJIMA SE VEĆ ODVIJA NJIHOVO REDOVNO POSLOVANJE, A KOJI Bl HTJELI POSTATI NAŠI PARTNERI.

Tvrtka WEBER ESCAL u Hrvatskoj djeluje od 2007. godine te je dio grupacije austrijske pošte. WEBER ESCAL je tržišni lider u distribuciji letaka u poštanske sandučiće, a odnedavno je postala i poštanski operater.

U vidu proširenja poslovanja, tvrtka WEBER ESCAL traži poslovne partnere koji imaju već postojeće poslovne prostore u kojima se već odvija njihovo redovno poslovanje, a koji bi htjeli postati partneri međunarodne tvrtke. Potencijalni partneri bi unutar njihovog poslovnog prostora i radnog vremena obavljali i djelatnost primanja odnosno preuzimanja preporučenih pismenih pošiljaka u posebno označenom dijelu prostora.

ŠTO OČEKUJEMO?

• ulični dućan s izlogom, postojanje pulta ili radnog stola, minimalno 15 m2 s osiguranim parkingom

• radno vrijeme od ponedjeljka do petka jednokratno ili dvokratno od 8 do 20 sati ili od 9 do 21 sat te subota ujutro

• Mogućnost oslikavanja (brendiranja) dijela Vašeg prostora

ŠTO NUDIMO?

• Snosimo u cijelosti troškove eventualne doregistracije djelatnosti i prijave nadležnim institucijama

• Nudimo naknadu za Vaše administriranje preporučenih poštanskih pošiljaka

• Veću frekvenciju potencijalnih kupaca te zajedničko oglašavanje

Preferirane djelatnosti: trgovački centri, turističke agencije, prodavaonice informatičke opreme, knjižare i papirnice, trgovine novina i cigareta (kiosci isključeni), kemijske čistionice, optičke radnje, mjenjačnice.

Gradovi u kojima tražimo partnere: Imotski, Sinj, Šibenik, Zadar, Makarska, Split, Trogir

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na telefone 01/6175 100 ili 01/6175 111 na mail info@weber-escal.com ili posjetite www.weber-escal.com

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: