Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 06.10.2020. 14:57

(produženje roka) Javno nadmetanje za dodjelu koncesije za istraživanje i eksploataciju ugljovodonika (nafte i plina) na kopnu u Federaciji Bosne i Hercegovine u 2020. godini

Izvor: Akta.ba, 05.10.2020.

Obavijest

o novom roku za dostavu ponuda za dodjelu koncesije za istraživanje i eksploataciju nafte i plina u Federaciji Bosne i Hercegovine

 

Na 221. sjednici, održanoj 30.04.2020. godine, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine usvojila je informaciju Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije o uticaju pandemije koronavirusa na međunarodni javni poziv za dodjelu koncesije za istraživanje i eksploataciju nafte i plina na prostoru Federacije BiH i prihvatila produženje roka za dostavu ponuda za dodjelu koncesija za četvrti kvartal 2020. godine.

Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije je na osnovu procijenjenog stanja i mogućnosti pripreme za dostavu ponuda, odredilo 05. decembar 2020. godine kao novi datum do kojeg se ponude mogu dostaviti.

Ovo obavještenje je objavljeno na web stranici Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije kao i na web stranici Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: