Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv za dostavu prijedloga o izradi izmjene dijela Regulacionog plana donjeg toka slivnog područja potoka Jularac u Banjaluci

Izvor: Glas Srpske, 16.09.2014.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANJA LUKA

GRADONAČELNIK

GRADSKA UPRAVA

Odjeljenje za prostorno uređenje

Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka,

Republika Srpska, BiH;

tel: +387/0/51 24 44 16

aks: +387/0/51 24 44 50

 

 

JAVNI POZIV

Obavještava se javnost da je na sjednici Skušptine grada Banja Luka održanoj 17.7.2014. god. donesena, Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana donjeg toka slivnog područja potoka Jularac u Banjaluci ("Sl. gl. grada Banjaluka" br. 28/14).

 

Izmjenom Plana će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi uz ulicu Vida Nježića, a odnosi se na k.č.br. 2360/19 k.o. Banjaluka 5 (n.p.), u površini od 675 m2 i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave grada Banjaluka i prostorijama mjesne zajednice Ada, petnaest dana od dana objavljivanja.

 

Obuhvat Plana objavljen je i na web site-y; www.banjaluka.rs.ba

 

POZVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

 

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno  uređenje u formi dopisa do 1.10.2014. godine.

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: