Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 06.01.2021. 14:37

Obavještenje poljoprivrednim proizvođačima o ažuriranju podataka u registru poljoprivrednih gazdinstava i registru klijenata

Izvor: Akta.ba, 06.01.2021.

Ažuriranje podataka u registru poljoprivrednih gazdinstava i registru klijenata

 

6.1.2021.

 

Obavještavaju se svi poljoprivredni proizvođači sa područja općine Sanski Most, koji su izvršili registraciju poljoprivrednih gazdinstava i klijenata u skladu sa članom 4. Pravilnika o upisu u Registar gazdinstava i Registar klijenata ("Službene novine Federacije BiH", broj: 42/08), da su dužni na osnovu navedenog Pravilnika izvršili promjene ili dopunu u postojeće proizvodnje na svom gazdinstvu.

Registrovani poljoprivredni proizvođači su dužni svaku promjenu ili dopunu svoje proizvodnje ažurirati u Registru poljoprivrednih gazdinstava i Registru klijenata u kancelariji broj 2. zgrada bivšeg Šipa, do 31.03.2021. godine, u protivnom neće moći ostvariti novčane podrške u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji za tekuću godinu.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: