Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv za izradu studije izvedivosti na letjelištu Brda

Izvor: eKapija.ba, 10.05.2013.

 

Javni poziv za izradu studije izvedivosti na letjelištu Brda

 

 

Objavljeno: 10.05.2013.

 

U okviru projekta “Jačanje i umrežavanje malih aerodroma u jadranskom području“ A3-NET, koji se financira iz IPA Programa jadranska suradnja, Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije planira pokrenuti natječajni postupak za usluge izrade studije izvedivosti za letjelište Brda u Livnu.

 

Studija izvedivosti bit će temelj za razvitak letjelišta u okviru i nakon završetka projekta. Rezultati koje konzultant treba postići su:

- Studija izvedivosti i benchmark analiza komparativnih malih aerodroma i prijedlozi za poslovni razvitak letjelišta Brda;

- Pripremljen zajednički model razvitka letjelišta, uzimajući u obzir lokalne potencijale letjelišta u odnosu na razvojnu mrežu letjelišta i zračnih luka koje se grade u okviru projekta.

Pozivamo sve zainteresirane organizacije / tvrtke s iskustvom u istim poslovima koje žele da sudjeluju u natječaju da podnesu svoje kontakte s kratkim opisom dosadašnjeg iskustva. Ministarstvo gospodarstva će odabrati najmanje tri ponuditelja kojima ćemo uputiti poziv za dostavljanje ponuda zajedno s natječajnom dokumentacijom.

 

Kontakti s kratkim opisom dosadašnjeg iskustva moraju se dostaviti najkasnije do 17. svibnja/maja 2013. godine u 12 sati na e-mail a3.net.project@gmail.com.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: