Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 30.06.2020. 08:06

(pregovarački postupak) Izvođenje radova za otklanjanje posljedica prirodne nepogode od poplava na području općine Kladanj

Izvor: Akta.ba, 26.06.2020.

26.06.2020

 

 

 

OBAVJEŠTENJE

Za nabavku radova za otklanjanje posljedica prirodne nepogode od poplava na području općine Kladanj

Obavještavamo Vas da Općina Kladanj, kao ugovorni organ ima namjeru provesti pregovarački postupak bez objave obavještenja o javnoj nabavci u skladu sa članom 21. Stav (1) tačka d) i članom 28,-stav (4) Zakona o javnim nabavama Bosne i Hercegovine ('‘Službeni glasnik BiH”, broj: 39/14), za radove: -“Nabavka radova za otklanjanje posljedica prirodne nepogode od poplava na području općine Kladani, preme Lot-ovima kako slijedi:

Lot 1 -Nabavka radova za otklanjanje posljedica prirodne nepogode od poplava na području MZ Kladanj, MZ Brateljevići, MZ Tuholj i MZ Starič, općina Kladanj i Lot 2 -Nabavka radova za otklanjanje posljedica prirodne nepogode od poplava na području MZ Stupari, MZ Tarevo i MZ Turalići, općina Kladanj”, te da se tenderska dokumentacija za navedenu nabavku može učiniti dostupnom svakom zainteresiranom kandidatu/ponuđaču svakim radnim danom, putem elektronske pošte e-mail adresa: senahid.saric@kladanj.ba. Ili lično u prostorijama ugovornog organa I sprat kancelarija broj 6. tel: 035 628 469 od 08:00-16:00 sati, zaključno sa 29.06.2020. godine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: